DKV recomandă Toll Collect Box pentru plata taxei de drum în Germania

DKV recomandă Toll Collect Box pentru plata taxei de drum în Germania
Deoarece aparatele de bord transnaționale conforme EETS se află la începutul procesului de înregistrare, acestea nu vor fi disponibile la 1 iulie 2018 pentru plata taxei de drum în Germania.

Din acest motiv, DKV le recomandă clienților care au nevoie pentru început de noi dispozitive de taxare pentru plata taxei de drum extinse în Germania să se înregistreze la timp și să utilizeze dispozitivul Toll Collect Box, al operatorului de taxare.

DKV recomandă Toll Collect Box pentru plata taxei de drum în Germania

Dispozitivele transnaționale de taxare conforme EETS, cum ar fi DKV BOX EUROPE, sunt în prezent doar la începutul procesului de înregistrare, iar acesta nu se va finaliza până la 1 iulie 2018.

Aparatele de bord de la Toll Collect Box aflate deja în uz sunt valabile și pentru taxa extinsă de drum din Germania și nu trebuie înlocuite.

De asemenea, utilizatorii rețelei de drumuri federale din Germania pot efectua plata taxei de drum fără a fi înregistrați prin intermediul noii aplicații mobile Toll Collect.

Noua aplicație este disponibilă în limbile germană, engleză, franceză și poloneză, putând fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații pentru dispozitive cu Android, iOS și Windows Phone.

Vă reamintim că, din 1 iulie 2018, Germania extinde obligativitatea achitării taxei de drum pentru vehiculele cu masa totală admisă de peste 7.5 t pe întreaga rețea federală de drumuri și autostrăzi.

Follow #infotrucker