CarburantiTop News

DKV Mobility și-a extins rețeaua de acceptanță a plăților mobile în Danemarca

DKV Mobility, cel mai important furnizor european B2B pentru plăți și soluții pe drum, și-a extins rețeaua de acceptanță a plăților mobile în Danemarca.

Cu ajutorul funcției de plată DKV APP&GO din aplicația DKV Mobility, clienții DKV Mobility pot acum efectua plata alimentărilor fără numerar, prin intermediul unui telefon mobil și la 240 de stații de alimentare Shell din Danemarca.

DKV Mobility și-a extins rețeaua de acceptanță a plăților mobile în Danemarca

„Danemarca este o țară de tranzit importantă pentru clienții DKV Mobility care provin din diferite țări”, spune Sven Mehringer, director general al serviciilor energetice și de vehicule la DKV Mobility.

Prin parteneriatul cu DCC Energi, care operează rețeaua Shell în Danemarca, DKV oferă clienților săi o modalitate eficientă și fără contact de a-și deconta tranzacțiile prin intermediul smartphone-ului.

VEZI ȘI: Flotă demo de camioane electrice eActros disponibilă în România

„Așteptăm cu nerăbdare această extindere a parteneriatului nostru existent cu DKV Mobility. Datorită tehnologiei moderne de plată mobilă, bazată pe cloud, oferim unei baze largi de clienți, formată din transportatori și autovehicule de firmă, acces eficient la stațiile noastre de benzină, fără a fi nevoie să facem ajustări complexe la infrastructura POS existentă”, a declarat Soren Moller Maretti, director general de mobilitate la DCC Energi.

Funcția de plată DKV APP&GO, care permite efectuarea plăților mobile, este disponibilă în aproximativ 3.000 de stații de alimentare cu carburanți din Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Luxemburg și Olanda.

Din aceeași categorie...

Back to top button