Știri

DKV și-a extins rețeaua de acceptanță cu stații list price în Polonia

DKV Euro Service și-a extins rețeaua de acceptanță în Polonia cu aproximativ 120 de stații list price Lotos, Moya, Uniwar, Citronex și Eko Tank.

Clienții DKV Euro Service au acum acces la aproximativ 120 de stații list price în Polonia, situate la cele mai importante intersecții de drumuri din aceată țară.

DKV și-a extins rețeaua de acceptanță cu stații list price în Polonia

La aceste stații list price clienții DKV au acees la combustibil de înaltă calitate la unele dintre cele mai scăzute prețuri din Polonia, declară oficialii DKV Euro Service.

VEZI ȘI: Transportatorii rutieri cer reducerea urgentă a perioadei de înmatriculare pentru vehicule comerciale

Prețurile în stațiile list price sunt valabile pe tot parcursul zilei și pot fi vizualizate în permanență în contul de client DKV Cockpit.

Acestea includ zonele de frontieră cu Germania în vest, Republica Cehă și Slovacia în sud, respectiv Belarus și Ucraina în est.

De asemenea, în regiunea Varșovia și de-a lungul autostrăzii A2, care formează axa Est-Vest între Brest și Frankfurt a.d. Oder, clienții DKV pot alimenta la stații list price preferate.

În urma adăugării celor aproxiamtiv 120 de stații list price, rețeaua de acceptanță a ajuns la l4.141 de stații în această țară.

Din aceeași categorie...

Back to top button