CarburantiTop News

DKV și-a extins rețeaua de acceptanță din Spania

DKV și-a extins rețeaua de acceptanță din Spania cu aproximativ 80% din stațiile de alimentare Q8.

DKV Mobility, cel mai important furnizor european de soluții de plată și servicii pentru domeniul rutier, continuă să-și dezvolte rețeaua de acceptare în Europa. Clienții DKV Mobility pot acum alimenta vehiculele la 84 de stații Q8 din Spania, aproximativ jumătate dintre stațiile conectate fiind proiectate pentru realimentarea camioanelor.

DKV și-a extins rețeaua de acceptanță din Spania

În urma adăugării REPSOL și CEPSA, parteneriatul DKV Mobility cu Q8 a crescut și mai mult acceptarea cardului DKV în Spania.

VEZI ȘI: 10 mituri despre camioanele electrice cu baterii

„Suntem încântați că atât clienții cu flote de autoturisme, cât și cei cu flote de camioane vor beneficia în mod egal de pe urma acestui parteneriat, deoarece aproximativ jumătate din stațiile conectate sunt proiectate pentru camioane”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Parteneriatul cu Q8 aduce beneficii clienților noștri, oferind și mai multă flexibilitate pe drumurile spaniole”.

Rambursarea TVA-ului în Spania

Pe lângă extinderea continuă a rețelei de acceptare a DKV Mobility, clienții DKV Mobility beneficiază de o gamă extinsă de servicii pe piața spaniolă. De exemplu, utilizatorii cardului DKV își pot obține cu ușurință rambursarea TVA-ului în Spania.

Pentru o rambursare, costurile cu taxele și combustibilul suportate în Spania sunt calculate simplu. Acest serviciu oferă clienților mai mult control al costurilor, dar și mai multă lichiditate, întrucât TVA-ul plătit este rambursat imediat.

Din aceeași categorie...

Back to top button