CarburantiȘtiri

DKV și-a extins rețeaua pentru combustibili alternativi în Italia

DKV începe cooperarea cu Beyfin și face un pas important în extinderea rețelei de stații pentru combustibili alternativi din Italia.

Prin cooperarea cu Beyfin, una dintre cele mai importante companii private din Italia, DKV va conecta în curând 100 de noi stații care pun accent pe accesibilitate și combustibili alternativi, în special LPG și CNG.

DKV și-a extins rețeaua pentru combustibili alternativi în Italia

Prin acest parteneriat cu Beyfin și ambiția sa de a fi „Lider Verde”, DKV oferă cea mai amplă și mai extinsă rețea de combustibili alternativi din Italia, cu peste 40 de stații de LNG, peste 500 de stații CNG și 2.000 de stații LPG.

VEZI ȘI: Transportatorii români pot recupera o parte din taxa de drum plătită suplimentar în Germania

Acest parteneriat consolidează, de asemenea, convingerea și angajamentul DKV de a crea o infrastructură de mobilitate ecologică pentru viitor.

“La DKV, ne-am angajat să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii și confort. Dar, făcând acest lucru, suntem atenți și la responsabilitățile noastre de a proteja și păstra mediul în cele mai bune condiții posibile. Contractul cu Beyfin este o dovadă că suntem și vom rămâne angajați să fim lideri în materie de ecologie. Suntem mândri că putem extinde în continuare acoperirea și oferta rețelei noastre cu un furnizor de top din Italia, în special în ceea ce privește combustibilul alternativ, care se așteaptă să contribuie masiv la viitorul mobilității”, spune Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

Din aceeași categorie...

Back to top button