ParcariȘtiri

DocStop a lansat acțiunea SaniStop în beneficiul șoferilor de camioane

Asociația DocStop a pornit acțiunea SaniStop prin care vrea să se asigure că șoferii de camioane au acces gratuit la facilitățile sanitare din parcări și benzinării în Germania, pe perioada crizei COVID-19.

Asociația DocStop, care militează pentru condiții mai bune în rândul șoferilor de camioane și autobuz, a făcut un apel către operatorii de benzinării și parcării, dar și către companiile care își pun la dispoziție spațiul propriu pentru parcări să asigure accesul gratuit la toalete și dușuri pentru șoferii de camion în această perioadă.

DocStop a lansat acțiunea SaniStop în beneficiul șoferilor de camioane

Igiena personală, în special spălatul pe mâini, de fiecare dată când se intră în contact cu o altă persoană s-au se ating uși, clanțe, etc., este recomandarea cea mai importantă atunci când se vorbește de prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Tocmai de aceea, DocStop a lansat acțiunea SaniStop prin care vrea să se asigure că șoferii vor avea acces la facilitățile sanitare gratuit în această perioadă.

Informațiile primite din rândul șoferilor arată că o serie de parcări sau benzinării, care și-au redus activitatea din cauza restricțiilor din perioada stării de urgență, închid facilitățile sanitare, iar șoferii nu pot avea acces la dușuri sau toalete în timpul pauzele de repaus sau odihnă, indiferent că acestea sunt cu plată sau nu.

VEZI ȘI: 23 centre de distribuție aprovizionează zilnic peste 3.000 de magazine din România

Reprezentanții Asociației DocStop spun că acest lucru, mai ales în această perioadă critică, este inacceptabil și solicită ca toți operatorii parcărilor sau benzinăriilor, dar și companiile de logisitică și operatorilor de la depozite și alte centre de încărcare/descărcare marfă să asigure accesul gratuit pentru șoferii de camion pentru ca aceștia să beneficieze de condiții cât mai bune atunci când vine vorba de igiena personală.

Imediat după ce a fost lansată acțiunea SaniStop peste 40 de locații din întreaga Germanie au anunțat că se implică activ și că vor asigura toate condițiile pentru șoferi. Locațiile care participă la această campanie sunt actualizate permanent pe site-ul oficial https://www.docstop.eu/index.php?id=sanistop.

Din aceeași categorie...

Back to top button