Medical

Inițiativa DocStop este acum activă și în Franța

DocStop, inițiativa care își propune să îmbunătățească asistența medicală pentru șoferii profesioniști aflați în curse, este acum disponibilă la scară națională și în Franța.

Linia telefonică gratuită DocStop din Franța este operată de compania Save Assistance. În cazul unei îmbolnăviri, compania le va oferi șoferilor profesioniști accesul la un doctor din zonă. De asemenea, în toată Franța sunt disponibile numeroase spații de odihnă pentru șoferi.

Inițiativa DocStop este acum activă și în Franța

Sophie Dewez de la Save Assistance și președintele DocStop, Joachim Fehrenkötter, au anunțat oficial startul operațiunilor pe teritoriul francez la 11 martie. Compania Save Assistance are sediul în Montigny-Le-Bretonneux, în apropiere de Versailles.

VEZI ȘI: #Logistikhilft, o inițiativă care-și propune să facă viața mai ușoară șoferilor de camioane

Compania operează linia telefonică gratuită 008000 DOCSTOP (008000 327867), la care șoferii de camion pot găsi un loc de parcare pe ruta lor, în cazul unei îmbolnăviri. De acolo, șoferii pot fi duși la un doctor din zonă. Save Assistance se ocupă și de organizarea vizitelor la doctor.

”Odată cu startul operațiunilor DocStop în Franța, facem un pas important spre obiectivul nostru de a avea o rețea europeană de doctori”, a declarat Joachim Fehrenkötter, președintele asociației DocStop.

Inițiativa din Franța este susținută și de operatorul de autostrăzi Atlandes. Olivier Quoy, CEO al Atlandes, a participat de asemenea la lansare, desfășurată ca parte a unui eveniment pentru șoferi, pe A63, lângă Bordeaux.

Din aceeași categorie...

Back to top button