Știri

Doi camionagii arestați în Italia pentru documente de identitate false

Poliția rutieră din Vibo Valentia a oprit un camion în care se aflau doi cetățeni georgieni care aveau documente de identitate false, anunță trasportoeuropa.it.

Pe 27 noiembrie 2017, o patrulă a Poliției Rutiere din Vibo Valentia a oprit un vehicul de transport greu aparținând unei companii de curierat lombarde pentru un control de rutină într-o parcare de pe autostrada A2, între Pizzo Calabro și Sant’Onofrio.

Doi camionagii arestați în Italia pentru documente de identitate false

La bordul camionului se aflau doi cetățeni străini care au prezentat spre control documente de identitate bulgărești. Deoarece acestea nu i-au convins pe ofițerii de poliție, aceștia au dispus verificarea lor cu amprente, astfel că s-a descoperit că aceștia sub georgieni, iar unul dintre ei are cazier judiciar.

VEZI ȘI: Romstyl sancționată de ISCTR pentru manipularea tahografului (VIDEO)

Cei doi șoferi de camion și-au procurat documente de identitate bulgărești false în Italia, pentru a se prezenta drept cetățeni ai UE și, prin urmare, nu aveau nevoie de permis de ședere pentru a locui și a lucra pe teritoriul Italiei.

Ofițerii i-au reținut pe cei doi șoferi de camion pentru posesie de documentelor de identitate false și pentru conducerea fără permis de conducere, deoarece cel prezentat era fals.

Din aceeași categorie...

Back to top button