Știri

Doi cetățeni români reținuți în Italia pentru tentativă de furt motorină

Poliția rutieră din Italia a reținut doi cetățeni români pentru tentativă de furt motorină dintr-un camion parcat pe autostrada A10 lângă Imperia.

În ultimele săptămâni, poliția rutieră din Imperia a înregistrat o creștere a numărului de cazuri de furt motorină din camioane, motiv pentru care au crescut acțiunile de patrulare în vederea prinderii hoților.

Doi cetățeni români reținuți în Italia pentru tentativă de furt motorină

Astfel, în cadrul unei astfel de acțiuni, agenții de poliție italieni au reținut doi cetățeni români surprinși în timp ce încercat să sutragă motorină dintr-un camion, scrie savonanews.it.

La km 78 pe autostrada A10 între Ceriale și Albenga, pe sensul spre Ventimiglia, agenții de poliție rutieră au observat un van parcat mult prea aproape de un camion.

Aceștia au oprit, moment în care i-au suprins pe cei doi cetățeni români în vârstă de 57 de ani, respectiv 31 de ani, încercând să sustragă motorină din rezervorul camionului.

Cei doi aveau o șurubelniță pentru a compromite capacul rezervorului de combustibil și un dispozitiv de pompare electric racordat la un rezervor de mare capacitate montat în dubă.

VEZI ȘI: IVECO și Shell promovează utilizarea gazului natural în transport

Românii au fost reținuți și prezentați a doua zi dimineață în fața judecătorul de drepturi și libertăți, care a decis eliberarea lor până la proces, urmând să fie cercetați în libertate.

Între timp, poliția italiană cercetează dacă cei doi pot fi considerați vinovați și în cazul altor furturi similare comise pe secțiunea respectivă de autostradă.

Din aceeași categorie...

Back to top button