Doi imigranți descoperiți de britanici într-unul dintre camionele Scuderiei Ferrari

Doi imigranți descoperiți de britanici într-unul dintre camionele Scuderiei Ferrari

Doi imigranți ascunși într-unul dintre camioanele Scuderiei Ferrari au fost descoperiți în timpul operațiunilor de descărcare a echipamentelor pe circuitul Silverstone.

În acest weekend este programat Marele Premiu al Marii Britanii în Formula 1, iar caravanele echipelor de curse s-au instalat deja pe circuitul Silverstone. Însă, nu fără incidente.

Încărcate cu echipamentele necesare pentru un weekend de cursă, camioanele Scuderiei Ferrari au plecat la începutul acestei săptămâni de la Maranello spre Silverstone, locul unde se desfășoară etapa a zecea din acest sezon în Formula 1.

Într-unul dintre camionele echipei italiene s-au ascuns printre echipamente doi pasageri clandestini, cel mai probabil la Calais, înainte de trecerea prin Eurotunnel.

Aceștia au fost descoperiți miercuri, când camioanele Scuderiei Ferrari au ajuns pe circuit, în momentul în care cei din echipă au început să descarce echipamentele.

VEZI ȘI: Mașinile electrice vor fi echipate cu dispozitive pentru generarea unor zgomote

Forțele de ordine din paddock i-au prins pe cei doi călători clandestini și i-au predat apoi poliției din Northamptonshire.

Conform raportului poliției, cei doi imigranți aveau acte de identitate, dar nu puteau face dovada unui document care să le permită intrarea în Marea Britanie și au fost predați oficiului de imigrări.

Nu este pentru prima oară când camioanele unei echipe implicate în Formula 1 sunt folosite pentru tranzit ilegal de persoane.

Anul trecut și cei de la Williams F1 au avut o problemă similară, iar într-unul din camionele Pirelli, furnizor oficial de pneuri în Formula 1, au fost descoperiți 8 imigranți ilegali.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.