Doi români morți în atentatele teroriste de la Paris

Doi români morți în atentatele teroriste de la Paris

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că doi cetăţeni români (o femeie și un bărbat) au murit în atacurile produse în cursul nopţii de 13 noiembrie 2015 din capitala Franţei, informație confirmată și de autorităţile franceze.

MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară. Aşa cum MAE a informat anterior, un cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile survenite în cursul nopţii în capitala Franţei. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris şi, în cursul dimineţii, a fost externată.

Totodată, MAE reiterează că cetăţeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informaţiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane şi nu sunt veridice.

Doi români morți în atentatele teroriste de la Paris

Până la această oră, la nivelul Ministerului de Externe nu există alte semnalări de cazuri de cetăţeni români care ar fi putut fi răniţi sau decedaţi în atacurile de la Paris. MAE menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente.

Având în vedere situația de fapt, vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reamintim că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Alte știri pe tema atacurilor teroriste de la Paris (13 noiembrie 2015)
Paris sub teroare: Peste 140 de morți și sute de răniți în urma atacurilor teroriste
Update: Franța a decretat stare de urgență dar nu și-a închis granițele!

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker