In Focus

Dolo Trans Olimp se impune în competiția Fleetboard Drivers’ League 2017

Câștigătoarea ediției din 2015, compania Dolo Trans Olimp s-a impus din nou în cadrul ediției din acest an a Fleetboard Drivers’ League, clasându-se pe primul loc atât la șoferi, cât și la flote.

Între 1 mai și 31 iulie 2017, șoferii de camioane din întreaga lume au concurat pentru a înregistra cele mai economice stiluri de conducere în cadrul celei de-a 13-a ediții a Fleetboard Drivers` League. La ediția din acest an au participat 25.724 de șoferi și 759 de flote din 20 de țări.

Dolo Trans Olimp se impune în competiția Fleetboard Drivers' League 2017

În România, peste 1.000 șoferi și 43 flote de camioane au concurat în cadrul Fleetboard Drivers’ League 2017.

Cornel Petre, şofer în cadrul companiei Dolo Trans Olimp, a obținut cel mai bun punctaj individual dintre șoferii români participanţi, cu o notă generală de 10.13 puncte, care i-a permis clasarea în top 30 la nivel internațional.

Podiumul național a fost completat de Adrian Sandor (Ravitex), cu 10,11 puncte, respectiv Ioan Samir Pană alias KnightRider (Dolo Trans Olimp), cu 9.99 puncte.

În ceea ce privește întrecerea la nivel de flote, Dolo Trans Olimp din Piteşti a obținut locul întâi, cu o notă generală de 9.72 puncte.

Compania timişoreană Ravitex a obținut locul al doilea, cu un scor mediu de 9.70, urmată de International Alexander din Arad cu acelaşi scor mediu – 9.70 puncte.

Departajarea celor două companii a fost efectuată prin aplicarea criteriului referitor la gradul de dificultate al traseului.

Dolo Trans Olimp se impune în competiția Fleetboard Drivers' League 2017

Cei mai buni şoferi români vor primi cupoane pentru accesorii Mercedes-Benz. În mod similar, vor fi acordate premii şi primelor trei echipe clasate în această ediție a Fleetboard Drivers’ League – echipele câștigătoare vor primi cupoane pentru servicii post-vânzare în cadrul reţelei de parteneri autorizaţi de service pentru camioane Mercedes-Benz.

Clasamentul general al Fleetboard Drivers’ League
Cel mai bun șofer la nivel internațional a fost desemnat Miroslav Císar (Slovacia), care activează pentru compania NAD-RESS. Acesta a obținut un scor final de 10.94 puncte.

VEZI ȘI: Guvernul ignoră dialogul cu transportatorii pe tema accizelor la carburanți

Cea mai bună flotă la nivel global provine din Asia: compania chineză de transporturi Dongguan Tianyou Services Co. Ltd. s-a clasat pe primul loc în topul internațional, obținând un scor mediu de 9.93 puncte în materie de eficiență a stilului de conducere.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la finala DTM de la Hockenheimring, ce va avea loc pe data de 13 octombrie 2017.

Din aceeași categorie...

Back to top button