Știri

Două accidente grave produse pe autostrada A 7 la nord de Hamburg

Două accidente grave produse pe 27 noiembrie, în apropiere de orașul Kaltenkirchen, pe autostrada A 7 la nord de orașul Hamburg, într-unul din ele fiind implicate două camioane.

Miercuri dimineața, pe autostrada A 7, în dreptul localității Kaltenkirchen, situată la nord de Hamburg, a avut loc două accidente grave de circulație.

Două accidente grave produse pe autostrada A 7 la nord de Hamburg

Primul dintre accidente s-a produs la ora 4:10 AM, când șoferul (71 de ani) unui Jaguar a schimbat banda de mers, fără să acorde atenție traficului. Un Porsche care circula pe banda din stânga a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului a mai fost avariat și un Mercedes-Benz.

Încidentul a format un blocaj de trafic, la finalul căruia a avut loc un accident dramatic. 

Șoferul în vârstă de 29 de ani al unui camion a intrat în plin în ultimul camion staționat în coada formată pe autostradă, ambele vehicule răsturnându-se după impact.

VEZI ȘI: 56 de imigranți ilegali descoperiți de Poliția de Frontieră în ultimele 4 zile

Atât șoferul care a provocat accidentul, cât și șoferul în vârstă de 59 de ani al celui de-al doilea camion au rămas blocați în cabine, fiind nevoie de intervenția echipejelor de descarcerare. Două elicoptere de salvare au aterizat pe A 7, care a fost complet închisă până după-amiază, traficul fiind deviat prin Kaltenkirchen.

Două accidente grave produse pe autostrada A 7 la nord de Hamburg

Pagubele materiale rezultate în urma celor două accidente se ridică la aproximativ 350.000 de euro, din care 250.000 de euro în cazul accidentului dintre cele două camioane.

Din aceeași categorie...

Back to top button