BusȘtiri

Două autobuze electrice Mercedes-Benz eCitaro vor circula prin Thierhaupten

Compania de transport local Egenberger va opera două autobuze electrice Mercedes-Benz eCitaro pe traseele din Thierhaupten, regiunea Augsburg.

„Susținem mobilitatea și pentru a o transforma într-un concept sustenabil acordăm o importanță deosebită inovațiilor. Cu noile eCitaro mai facem un pas către respectarea regulilor de transport din viitor”, a declarat Axel Stokinger, directorul departamentului de vânzări Daimler Buses din Germania.

Două autobuze electrice Mercedes-Benz eCitaro vor circula prin Thierhaupten

„Prin utilizarea celor două autobuze electrice eCitaro, Egenberger este un prim exemplu a ceea ce înseamnă puterea inovației în sectorul companiilor de transport locale”, a completat oficialul Daimler Buses.

Fiecare exemplar eCitaro comandat de compania Egenberger va fi echipat cu următoarele: geamuri laterale izolate, două rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități, scaune confortaile Star Eco, trei monitoare TFT, un router Wi-Fi și numeroase porturi USB. În cabina șoferului va exista un sistem special de climatizare și un compartiment răcit.

VEZI ȘI: Daimler introduce panoul de protecție și pe modelul Setra LE

Pachetul de siguranță pregătit de nemți includ un sistem de frânare automată de urgență, Sideguard Assist, monitorizare video pentru compartimentul pasagerilor și, bineînțeles, un sistem sonor pentru avertizarea pietonilor. Bateria cu care este echipat eCitaro are o capacitate de 292 kWh și garantează cea mai mare autonomie.

Din aceeași categorie...

Back to top button