ȘtiriTop News

Două camioane blocate în același timp sub același viaduct

Despre camioane blocate sub un pod, pasaj sau viaduct am tot vorbit. Este totuși ceva unic ca două camioane să blocheze concomitent ambele sensuri de mers.

S-a întâmplat în Germania, în Munchen, vinerea trecută. Obișnuiți cu standardul, care prevede până la 50 cm în plus față de restricția impusă, doi șoferi au ignorat aproape în același timp restricția de 3,6 metri.

Două camioane blocate în același timp sub același viaduct

Primul camion a fost un model de distribuție Iveco Eurocargo, care a rămas blocat când a atins viaductul undeva pe la mijlocul suprastructurii. În scurt timp, pompierii au ajuns la locul faptei și au început operațiunile de deblocare.

În timpul desfășurărilor de forțe, un camion Mercedes-Benz Actros venit din sensul opus a ignorat de asemenea indicatorul și a lovit viaductul cu peretele din față al suprastructurii.

VEZI ȘI: Combinație de 100 de tone, blocată pe un pod îngust din Olanda

În acest caz, camionul nu a rămas blocat. Pentru a normaliza situația, șoferul a trebuit doar să meargă câteva zeci de metri cu spatele, după ce poliția a deviat circulația.

În cazul lui Iveco, a fost nevoie de dezumflarea anvelopelor pentra a câștiga cei câțiva centimetri necesari deblocării. În total, circulația pe sub viaduct a fost întreruptă aproximativ o oră.

Din aceeași categorie...

Back to top button