Iveco Crossway pentru transportul elevilor

Iveco Crossway

De Ziua Internațională a Educației, Iveco Truck Services, dealer de proprietate Iveco și Iveco Bus în România, a livrat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratie Publice două autobuze Iveco Crossway.

Cele două autobuze Iveco Crossway sunt destinate centrelor școlare de educație din orașelor Dumbrăveni și Turnu Roșu, dar și pentru alte activități ce implică transportul elevilor. Trebuie spus că Iveco România nu este la primul contact cu sistemul educațional național, cea mai recentă acțiune fiind „Săptămâna altfel”, eveniment pe care infotrucker.ro l-a acoperit inclusiv pe Facebook.

Având ca principal obiect de activitate proiectarea și producția de vehicule comerciale dedicate transportul de persoane, Iveco Bus este în prezent unul din liderii pieței de autobuze și autocare, produsele sale fiind unele globale. Principale puncte forte ale companiei Iveco Bus sunt sustenabilitate, tehnologia și costul total de operare la care se daugă valoare ridicată a mărcii, care, garantează cel mai bun raport între calitate, confort, stil și competitivitate.

Iveco Crossway pentru transportul elevilor

Cu facilități de producție în Franța, Cehia și Italia vehiculele produse de Iveco Bus ating un înalt standard de confort, siguranță și respect pentru mediu, cerut atât de piața europeană cât și cea mondială. Iveco Bus produce vehicule destinate atât transportului urban, modelul Urbanway, cât și pentru distanțe medii şi lungi, modelele Iveco Crossway şi Magelys.

Modelul Crossway este produs de Iveco în Cehia la Vysoké Mýto din 2006, câștigând rapid popularitate în rândul clienților. Astăzi, Crossway este cea mai bine vândută gamă de autobuze pentru transportul public în Europa, cu peste 25.000 vehicule produse. Acestea sunt potrivite atât pentru mediile urbane cât și pentru cele interurbane.

De altfel, calitatea și prețul de achiziție scăzut în comparație cu concurența, a convins inclusiv juriul International Bus Of The Year, acesta acordându-i lui Iveco Magelys Pro, nava amiral a gamei Iveco Bus, titlul de Bus Of The Year 2016, cea mai importantă distincție la nivel internațional.

Mai mult, de confortul și siguranța vehiculelor Iveco Bus se bucură și All Blacks, cea mai titrată echipă națională de rugby din lume. Despre vehiculele ce poartă naționala Noii Zeelande la Cupa Mondială de Rugby din 2015 noi am scris aici – https://www.infotrucker.ro/video-iveco-magelys-alaturi-de-all-blacks-la-cupa-mondiala-de-rugby/

Alte articole ce te-ar putea interesa despre Iveco Truck Services și Iveco Bus:
Iveco Magelys Pro este Coach Of The Year 2016
Iveco Magelys alături de All Blacks la Cupa Mondială de Rugby
Iveco Truck Services este dealer Iveco Bus şi camioane Astra
„Saptamana Altfel” la Iveco Truck Services

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker