CarburantiTop News

Două noi benzinării Rompetrol pe A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu)

Rompetrol a deschis două noi benzinării pe A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu), în apropierea localității Giarmata din județul Timiș (km 500+596 stânga și dreapta). Investiția s-a ridicat la 6,5 milioane de dolari.

Rompetrol continuă dezvoltarea lanțului de benzinării pe autostrada A1 sub un nou concept, oferind clienților o gamă variată de produse și servicii: alimentare cu carburanți, stații de încărcare a mașinilor electrice, magazine, cafenea, terasă, spațiu verde, loc de joacă, parcări.

Două noi benzinării Rompetrol pe A1 (tronsonul Nădlac – Sibiu)

Cele două noi benzinării fac parte dintr-un pachet de 12 centre integrate de servicii construite de Rompetrol pe autostrada A1, cu o investiție totală estimată de peste 40 de milioane de dolari, derulată prin Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român. Opt dintre acestea sunt deja deschise publicului.

VEZI ȘI: DAF XD este disponibil și cu motorul PACCAR PX-7

Fiecare benzinărie de pe autostradă are între 45 și 65 de angajați, iar suprafața din interior este cuprinsă între 300 și 600 de metri pătrați, de trei ori mai mult decât cea a unei benzinării obișnuite. La exterior, suprafața totală este de peste 35.000 de metri pătrați, cu peste 150 de locuri de parcare la Giarmata stânga și aproximativ 120 la Giarmata dreapta.

benzinarii rompetrol cu servicii integrate

Primele patru benzinării de pe A1, amplasate în apropierea localităților Pecica și Orăștie, au fost deschise în luna martie, în urma unei investiții de 14 milioane de dolari. Alte două, în proximitatea localității Șagu (județul Arad) sunt deschise și vor fi inaugurate oficial în perioada următoare. Restul de patru centre integrate de pe A1 vor funcționa în apropiere de Recaș (județul Timiș) și Cristian (județul Sibiu).

Colaborare cu lanțul de restaurante KFC

Totodată, Rompetrol continuă colaborarea cu lanțul KFC, care a deschis un nou restaurant în stația Giarmata stânga. Acesta după ce, în martie, KFC a inaugurat alte două unități în benzinăriile Rompetrol de la Orăștie și Pecica, pe autostrada A1. Rompetrol este deschisă și la alte parteneriate, în special cu scopul de a promova producătorii locali din regiunile unde au fost construite benzinăriile.

Benzinăriile au fost predate pentru utilare, dotare, operare și întreținere de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. către Rompetrol Downstream în baza unor contracte de concesiune de servicii atribuite prin licitație publică.

Din aceeași categorie...

Back to top button