Două Toyota Auris Hybrid penru Poliție Rutieră București

Toyota Auris Hybrid

În luna octombrie a acestui an, Toyota România a încheiat un nou parteneriat cu Brigada de Poliţie Rutieră București, prin care pune la dispoziția acesteia, două Toyota Auris Hybrid, pentru o perioadă de un an de zile.

Cu această ocazie am decis împreună cu partenerii noștri să mergem în direcția unei colaborări axate pe educarea atât în privința responsabilității rutiere, cât și a grijii pentru mediu, prin utilizarea modelelor hibrid în cadrul acestui parteneriat.

Astfel, Poliția Română devine prima instituție publică din România care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor și păstrarea unui mediu înconjurător curat incluzând în flota sa cele două mașini Toyota Auris Hybrid. Mai mult decât atât, prin reducerea cu 25% a consumului de carburant necesar pentru cele două autoturisme, va putea fi eficientizată mai bine activitatea de supraveghere activă a siguranței traficului rutier . Totodată, sperăm că această inițiativă va contribui la o mai bună educare a publicului în ceea ce privește păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat.

Două Toyota Auris Hybrid penru Poliție Rutieră București

Toyota este unul dintre pionerii inițiativelor privind responsabilitatea față de natură și siguranța autovehiculelor- este conștientă de faptul că , a crește în armonie cu mediul local și societatea este singura cale prin care o inițiativă, un proiect sau chiar o industrie poate fi durabilă. Scopul companiei este acela de a deveni un bun cetățean corporativ local, admirat de fiecare dintre comunitățile în care își desfășoară activitatea. Pentru a atinge acest obiectiv, Toyota oferă contribuții financiare și practice pentru diverse proiecte care au ca scop îmbunătățirea vieții și sustenabilitatea comunităților locale.

Mai mult decât atât, prin îmbunătățirea tehnologiei convenționale, precum și eforturile de pionierat în aplicarea de noi tehnologii, Toyota a făcut pași uriași în a dezvolta automobile eco, care ne vor ajuta să reducem emisiile de carbon , diminunând astfel efectul de seră și consecințele negative ale acestuia asupra planetei .

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota și l-a asumat față de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat și prin politica Toyota Earth Charter, intenția companiei este de a reduce până în anul 2020 cu 25% consumul de carburant convențional , prin lansarea și dezvoltarea unor tehnologii precum hybrid plug in, mașini electrice și FCV (hidrogen). Toyota – cea mai verde marcă auto – este un exemplu despre cum preocuparea față de mediu devine o prioritate la nivel de management, determinând astfel angajamentul real față de opinia publică din toată lumea. Promisiunea Toyota pentru clienții săi este să îmbunătățească performanța tehnologiei hibrid, să reducă costurile și să extindă linia de produse hibrid dintre modelele cu propulsie convențională, atât de apreciate de către clienții Toyota.

Peste 8 milioane de clienți Toyota din toată lumea, conduc un model Toyota Hybrid.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker