LogisticaȘtiri

DPD si ORTEC premiate pentru 1-Hour Predict la World Mail Awards 2015

Proiectul comun al DPD Group si ORTEC, 1-Hour Predict in platforma Cloud, a obtinut premiul pentru categoria tehnologie in cadrul World Mail Awards care are rolul de a recunoaste excelenta in domeniul serviciilor postale si de curierat.

Acest premiu este acordat organizatiilor care contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri prin aplicarea tehnologiei ca solutie la provocarile industriei si imbunatatirea experientei clientilor.

DPD si ORTEC premiate pentru 1-Hour Predict la World Mail Awards 2015

Proiectul lansat de DPD Group si ORTEC se bazeaza pe puterea predictibilitatii, imbinand mobilitatea, scalabilitatea facilitata de Cloud si optimizarea rutelor pentru a atinge un nivel superior in prestarea serviciilor, costuri operationale diminuate si o amprenta de carbon redusa.

1-Hour Predict in platforma Cloud este un serviciu unic de livrare care permite clientului sa fie anuntat in avans cu privire la intervalul orar (de 1 ora) in care este estimata vizita curierului DPD si sa reprogrameze vizita daca cea initiala nu este convenabila.

Implementarea solutiei 1-Hour Predict in platforma Cloud este in acord cu viziunea de afaceri a DPDgroup orientate catre consolidarea relatiei cu clientii.

Din aceeași categorie...

Back to top button