ȘtiriTrailer

DSV a plasat o nouă comandă de 3.000 de semiremorci către Schmitz Cargobull

Danezii de la DSV au reînnoit acordul-cadru cu Schmitz Cargobull, plasând o nouă comandă de 3.000 de semiremorci cu prelată ce pot fi transportate pe calea ferată.

Prima semiremorcă cu prelată Schmitz Cargobull, din cele 3.000 comandate de danezi, a fost livrată (luni, 6 februarie 2017) lui Søren Lund (Director Tehnic) și Flemming Steiness (Director Tehnic Adjunct), reprezentanții companiei DSV Road Holding NV.

DSV a plasat o nouă comandă de 3.000 de semiremorci către Schmitz Cargobull

În cadrul vizitei celor doi pe linia de producție din Altenberge alături de Boris Billich (membru al consiliului director al Schmitz Cargobull AG), Josef Warmeling și Gregor Rein (Managing Director Schmitz Cargobull Danemarca A/S), aceștia au fost impresionați de îmbunătățirea constantă a produselor și proceselor de producție ale „Elefantului Albastru”

DSV Road Holding NV a comandat primele 3.000 de semiremorci, la începutul anului 2015, care au fost livrate gradual. Noile semiremorci comandate de DSV vor fi livrate în următorii doi ani și include livrarea atât a celor modelelor S.CS. Universal cât și a celor Mega, toate putând fi încărcate pe tren.

DSV este una dintre cele mai mari companii de transport și logistică internaționale. Cu flota europeană de aproximativ 10.000 de vehicule, aceasta oferă clienților săi un pachet de servicii extinse de transportul rutier, feroviar sau maritim într-o gamă largă de industrii.

VEZI ȘI: Lannutti și Iveco au semnat un contract pentru achiziția a 610 unități Stralis

Schmitz Cargobull a reușit să vândă către DSV, datorită calității, soluțiilor inovatoare, costurilor de întreținere reduse, precum și valori mari de revânzare, ceea ce reduce în mod considerabil costul total de proprietate.

La cererea expresă a celor de la DSV, Schmitz Cargobull a echipat toate remorcile cu anvelope Westlake etanșate cu soluție Ultra-Seal împotriva penelor. Soluția convertește orice anvelopă normală într-una cu auto-etanșare. Soluția Ultra-Seal se aplică prin ventilul anvelopei și ajută la menținerea presiunii aerului – prelungește durata de utilizare și reducerea consumului de combustibil.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button