DSV operează 1.000 de camioane MAN în Marea Britanie

DSV operează 1.000 de camioane MAN în Marea Britanie
Compania de transport și logistică DSV a atins o bornă importantă. Nemții de la MAN au livrat camionul cu numărul 1.000 din flota care activează pe teritoriul Marii Britanii.

Conform oficialilor DSV, zilnic pe drumurile din Europa există 20.000 de camioane ale companiei care transportă diverse bunuri, iar 1.000 dintre acestea au fost produse de MAN. Activitățile desfășurate de DSV au loc în 80 de state.

DSV operează 1.000 de camioane MAN în Marea Britanie

Camionul MAN cu numărul 1.000 este un TGX 26.500 6×2 cu cabină XXL. Acesta a ajuns în hub-ul din Immingham și va intra în slujba companiei în perioada imediat următoare.

VEZI ȘI: Daimler Trucks, lider pe piața europeană de camioane medii și grele în 2018

Spre deosebire de culorile tradiționale (albastru închis și alb), camionul MAN cu numărul 1.000 din flota diviziei din Marea Britanie a fost vopsit în argintiu, iar logo-ul companiei a fost scris cu negru.

„Acest moment marchează nu unul, ci două borne importante în cadrul DSV din Marea Britaniei. Primul, camionul MAN cu numărul 1.000 din divizia din Marea Britanie și vehiculul cu numărul 1.000 vândut de același agent MAN. Numele său este Mark Price”, a declarat Keith Northen, Manager în cadrul hub-ului din Immingham.

Punctul de lucru coordonat de Keith Northen deține 172 de camioane, iar 142 dintre acestea poartă logo-ul cu leu al bavarezilor de la MAN.

Follow #infotrucker