Trailer

Duis Transport folosește o remorcă Van Eck personalizată

Compania belgiană Duis Transport, specializată în transport de cacao, folosește o remorcă Van Eck cu sisteme inteligente de încărcare și descărcare.

Afacerea de familie Duis Transport din Zaandijk este specializată în transport din cacao și produse asociate. Cu o flotă de 8 camioane, Duis menține legătura dintre producătorii de cacao și clienții lor. Van Eck joacă un rol important în logistică, cu o experiență extinsă în implementarea sistemelor inteligente de încărcare.

Duis Transport folosește o remorcă Van Eck personalizată

Acum mai bine de 5 ani, Duis Transport a folosit pentru prima dată o remorcă Van Eck. ”Inițial, am lucrat cu o remorcă cu prelată. Dar, pentru a economisi timp, o remorcă cu pereți rigizi și role transportoare s-a dovedit a fi o idee mai bună”, a declarat Wim Duis, care conduce compania, alături de fratele său, Pieter Duis.

Așa a ajuns compania să dețină o remorcă Van Eck Eckcellent cu role transportoare hidraulice, pentru încărcarea și descărcarea rapidă a paleților. Pentru nou achiziție, Duis a preferat ca rolele transportoare să fie operate electric.

”Această versiune este semnificativ mai puternică. Întregul sistem răspunde mai bine, iar remorcă este mai ușoară”. Van Eck a instalat și un sistem ”slipchain”, care asigură că paleții încărcați sunt conectați strâns pe lungimea remorcii.

VEZI ȘI: Toate remorcile Schwarzmüller vin cu sistem telematic în standard

Pentru o utilizare optimă a sarcinii pe axe, Duis a optat pentru un sistem de direcție TD, cu prima și ultima axă directoare. Aceste axe sunt situate la peste 1,81 metri între ele, permițând transportarea unei greutăți mai mari. ”Ca rezultat, nu avem probleme niciodată cu sarcina pe axe, remorca este manevrabilă și anvelopele durează considerabil mai mult”, mai spune Duis.

Noua remorcă Van Eck va face zilnic 5 curse în regiunea North Holland. Datorită noilor sisteme inteligente, operațiunile de încărcare și descărcare a 30 de tone de cacao durează aproximativ 2 minute.

Din aceeași categorie...

Back to top button