Top NewsTransport 4.0

Dumagas automatizează procesarea de documente cu ajutorul inteligenței artificiale

Dumagas Transport pariază pe avantajele inteligenţei artificiale în procesarea fluxurilor multiple de documente.

Dumagas Transport și-a propus să devină primul transportator “paperless” din România, iar pentru asta investește în soluții bazate pe inteligență artificială (AI), digitalizare și automatizare.

Compania Dumagas Transport, controlată de Omnia Capital, cred în folosirea digitalizării și a inteligenței artificiale (AI) ca soluție de promovare a eficienței operaționale, dezvoltând și implementând instrumente care să ofere predictibilitate, să reducă rata de eroare, să îmbunătățească serviciile, totul în sprijinul experienței clienților și a reducerii costurilor.

Astfel, Dumagas a implementat platforma de Intelligent Document Processing Apollo, dezvoltată de Smart Touch Technologies, companie deep tech care eficientizează modul în care companiile fac schimb de date.

Dotat cu inteligență artificială și învățare automată (Machine Learning), respectiv dezvoltat pentru a procesa inteligent fluxuri multiple de documente, Apollo extrage, procesează, validează și schimbă automat date între mai multe organizații și sistemele lor interne, chiar dacă sunt diferite.

Dumagas automatizează, astfel, procesele centrate pe documente, digitalizând întregul flux “hard-copy”, și reducând rata de eroare, consumul de timp, de resurse umane și, bineînțeles, de hârtie.

„Inteligența artificială deschide noi oportunități în sectorul transporturilor, accelerând posibilitățile de digitalizare, în special dacă este folosită în companii cu o experiență operațională vastă. Dumagas investește în AI ca soluție generatoare de predictibilitate în procesele operaționale pentru a garanta un SLA care să satisfacă toate cerințele pieței. Avem încredere că platforma de Intelligent Document Processing Apollo va crea un mediu operațional în care să se accelereze”, spune Matei Ladea, Co-Fondator Omnia Capital.

VEZI ȘI: Lidl Olanda va utiliza doar camioane electrice până în 2030

“Mă bucur nespus de mult să văd că industria de transport și logistică, din care am făcut parte peste 17 ani, a înțeles nevoia transformării digitale și că Dumagas, unul dintre cele mai mari branduri din domeniu, a avut încredere în Apollo, un produs dezvoltat pentru a crește eficiența și productivitatea companiilor care implică un număr mare de documente, dar și a angajaților acestora. Prin externalizarea sarcinilor manuale, repetitive și demotivante către tehnologie și automatizare inteligentă, angajații au oportunitatea de a prelua task-uri noi, care le pot valorifica mai bine atât potențialul personal, cât și pe cel profesional. Rezultă, astfel, valoare superioară atât la nivel individual, cât și pentru companie și, implicit, industrie”, declară Decebal Popescu, Co-Founder & Managing Partner Smart Touch Technologies.

De asemenea, Apollo răspunde angajamentelor ESG ale Dumagas și Omnia Capital.

Eliminarea hârtiei va reduce din amprenta de carbon a companiei și va proteja copacii, îmbunătățind mediul de lucru al colectivului, întrucât ușurează posibilitatea angajaților de a lucra de la distanță și înlătură operațiunile repetitive de introducere și procesare manuală a datelor.

Mai multe despre ce face platforma Apollo explică Decebal Popescu în clipul de mai jos.

Din aceeași categorie...

Back to top button