Dunlop a lansat o nouă gamă de anvelope pentru camioane

Dunlop a lansat o nouă gamă de anvelope dedicate camioanelor

Dunlop a anunțat că a lansat o nouă gamă de anvelope pentru camioane cu peste 20 de modele ce au diametre cuprinse între 17.5 și 19.5 inch.

Cele peste 20 de anvelope dedicate camioanelor lansate de Dunlop sunt realizate cu cele mai recente materiale dezvoltate de producător.

Acestea dispun de o carcasă mult mai robustă și promit versatilitate în ceea ce privește operarea și costuri de operare mai bune.

Noua gamă de anvelope pentru camioane Dunlop se numește SP346 și SP446. Indiferent de modelul ales, anvelopele dispun de tehnologia 3PMSF (3-Peak-Mountain-Snowflake), ceea ce înseamnă că pot fi folosită fără probleme și pe timp de iarnă.

VEZI ȘI: Materialele textile inteligente pot face cabinele camioanelor mai bune

Rezustența la înaintare a fost un capitol special în momentul conceperii acestor anvelope, iar acum, acestea promit un consum de carburant mai mic.

Noile SP346 și SP446 vin să înlocuiască vechile SP344 și SP444 și pot fi montate atât pe axa directoare, cât și pe axa care transmite puterea.

„Noile game de anvelope promit un timp și un număr de kilometri de utilizare mai bune, tracțiune puternică și durabilitate în toate aplicațiile, inclusiv operațiunile la distanțe mari, distribuția regională sau condiții urbane”, a declarat Benjamin Willot, directorul departamentului de Marketing din cadrul diviziei europene a Dunlop.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.