Anvelope

Dunlop extinde portofoliul de anvelope pentru autoutilitare ușoare

Dunlop și-a consolidat portofoliul pentru autoutilitare ușoare prin introducerea de noi anvelope all-season și de iarnă.

Dunlop a extins portofoliul existent de anvelope pentru autoutilitare ușoare Dunlop Econodrive cu două modele noi: Dunlop Econodrive AS (all-season) și Dunlop Econodrive Winter (iarnă), disponibile în 17 și, respectiv, 19 dimensiuni noi.

Prin extinderea portofoliului său, Dunlop se poziționează pentru a concura pe segmentul valoric al pieței de anvelope pentru autoutilitare ușoare cu cea mai competitivă gamă de produse de până acum.

VEZI ȘI: Goodyear lansează gamele KMAX S și D GEN-2 de 17,5” și 19,5”

Măsura de a-și consolida oferta de anvelope pentru autoutilitare ușoare vine ca urmare a datelor din studiile de piață care prognozează că segmentul valoric al pieței de anvelope pentru acest tip de autovehicule va crește cu 9,3% până în 2028.

Dunlop Econodrive AS

Dunlop Econodrive AS dispune de soluții tehnologice care oferă performanță autoutilitarelor ușoare într-o gamă largă de condiții, cu un kilometraj și o durabilitate puternică. Dispunând de un număr mare de lamele și de un nou compus de acoperire, marginile benzii de rulare susțin aderența și frânarea în condiții de carosabil umed.

Dunlop extinde portofoliul de anvelope pentru autoutilitare ușoare

De asemenea, anvelopa își maximizează kilometrajul cu o adâncime mare a benzii de rulare, ideală pentru performanțe pe tot parcursul anului. Fiind o anvelopă pentru toate sezoanele, Dunlop Econodrive AS este proiectată să funcționeze într-o gamă largă de condiții. Astfel, noua sa construcție robustă o face o alegere perfectă pentru cele mai solicitante aplicații.

Dunlop Econodrive Winter

Dunlop a dezvoltat un model al benzii de rulare cu o formă distinctivă de „V”, care îmbunătățește evacuarea apei pentru o manevrabilitate fiabilă. În același timp, canelurile centrale au rolul de a prinde și de a se agăța de zăpadă atunci când se află în mișcare.

Dunlop extinde portofoliul de anvelope pentru autoutilitare ușoare

Blocul benzii de rulare a anvelopei este, de asemenea, întărit de conectorii dintre ele, ceea ce menține rigiditatea structurală a anvelopei, contribuind la reducerea abraziunii și la creșterea kilometrajului.

Din aceeași categorie...

Back to top button