Dunlop a lansat o noua gamă de anvelope on-road

Dunlop a lansat o noua gamă de anvelope on-road

Dunlop a lansat o nouă gamă de anvelope de camion ce asigură performanță generală mai bună decât a fost vreodată până acum. Noua gamă on-road cuprinde anvelopa de direcție SP346, anvelopa de tracțiune SP446 și anvelopa pentru remorcă SP246.

Aceste anvelope nu numai că oferă un kilometraj cu până la 10% mai mare și o economie de carburant îmbunătățită față de predecesoarele lor dar furnizează și performanță pe timp de iarnă. Aceasta datorită faptului că anvelopele de tracțiune și de direcție beneficiază de marcajul 3PMSF (simbolul muntelui cu trei piscuri și fulgul de nea) în timp ce marcajul M+S este prezent pe toate cele trei tipuri de anvelope.

Performanța celei mai noi game de anvelope Dunlop – pentru aplicații de transport pe distanțe lungi și regionale pe tot timpul anului, oferă operatorilor de flote liniștea și starea de spirit necesară prin faptul că vehiculele lor sunt pregătite pentru orice situație.

Dunlop a lansat o noua gamă de anvelope on-road

Noua gamă de anvelope de camion premium de la Dunlop se adresează  flotelor care operează în toate sectoarele de transport rutier de marfă și oferă atât un kilometraj cu până la 10% mai mare pentru operațiunile de distribuție cât și un consum de carburant cu până la 10% mai mic pentru activitățile de transport pe distanțe lungi.

VEZI ȘI: Pe urma hoților cu ajutorul Facebook-ului

Noua gamă Dunlop on-road asigură o mobilitate ce poate fi menținută în condiții de carosabil de iarnă. Aceasta grație faptului că anvelopele respectă cerințele stricte de performanță 3PMSF impuse pentru anvelopele de camion de iarnă, așa cum prevede Uniunea Europeană pentru anvelopele de tracțiune și de direcție, și beneficiază și de marcajul M+S, aflat pe toate anvelopele.

În plus, reglementările pentru anvelopele de iarnă pot fi întâlnite în toate țările europene unde poate fi cerut ca anvelopele de tracțiune și cele de direcție  să aibă atât marcaj M+S cât și să fie omologate 3PMSF.

Testele predictive și actuale realizate de Goodyear GIC*L pentru dimensiunile 315/80R22.5 arată că noua anvelopă de direcție, SP346, oferă kilometraj îmbunătățit cu până la 5% față de SP344 iar anvelopa de tracțiune, SP446, asigură un kilometraj cu până la 10% mai bun în comparație SP444.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker