Anvelope

Dunlop SP346+, anvelopă de direcție pentru operațiuni mixte

Dunlop a introdus anvelopa de direcție SP346+, ideală pentru flotele și transportatorii care au nevoie de performanțe în toate aplicațiile pe șosea, fie că este vorba de transport pe distanțe lungi sau scurte, vara sau iarna.

SP346+ prezintă o gamă de tehnologii proiectate pentru a obține un kilometraj înalt, durabilitate și o eficiență crescută a consumului de carburant sau energie. Aderența pe timp de iarnă transformă acest model într-o veritabilă anvelopă pentru toate sezoanele și toate scopurile.

Dunlop SP346+, anvelopă de direcție pentru operațiuni mixte

Pentru multe flote, alegerea unui anumit tip de anvelopă (pentru distanțe lungi, transporturi regionale sau mediul urban) este cel mai bun mod de a maximiza eficiența. Dar pentru camioanele care fac operațiuni mixte, cu livrări urbane și circulație pe autostradă, este nevoie de o anvelopă multi-tasking. Iar Dunlop SP346+ este o soluție.

Dunlop a lucrat la optimizarea profilului benzii de rulare pentru a garanta o distribuție uniformă a presiunii de contact și robustețea umărului anvelopei. Astfel crește rezistența la daune și uzură, oferind un kilometraj înalt și o durată lungă de operare în condiții severe.

Utilizarea urbană, cu multe porniri și opriri, poate supune la grele încercări o anvelopă de direcție pentru transport pe distanțe lungi. Flexibilitatea lui SP346+ aduce avantaje în ce privește durabilitatea. Profilul benzii de rulare dispune de elemente de rigidizare ce reduc alunecarea în timpul virajelor, îmbunătățind rezistența la uzură.

Noua anvelopă Dunlop SP346+ dispune și de marcajul 3PMSF, fiind certificat pentru utilizarea pe timp de iarnă oriunde în Europa. Capabilitățile în orice condiții meteo se datorează numărului mare de striații în zig-zag și caneluri.

VEZI ȘI: Goodyear Drive-Over-Reader, pentru inspecții ale anvelopelor mai rapide cu 90%

”Dunlop SP346+ oferă versatilitate, un design robust, un kilometraj înalt și beneficiile marcajului 3PMSF. Este o adevărată anvelopă mixtă pentru toate aplicațiile pe șosea”, a declarat Maciej Szymanski, Director de Marketing pentru Europa.

Anvelopa de direcție Dunlop SP346+ este lansată cu dimensiunea 315/70 R 22.5 HL, iar până la finalul anului va fi disponibilă și în dimensiunea 315/60 R 22.5 HL. Ambele variante sunt compatibile cu gama largă on-road a Dunlop, inclusiv modelele SP446 (pentru puntea motoare) și SP246 (pentru remorcă).

Din aceeași categorie...

Back to top button