Anvelope

Dunlop SP346, noua anvelopă pentru direcție

Noua anvelopă de direcție, Dunlop SP346, oferă kilometraj ridicat și un nivel scăzut al consumului de carburant față de predecesoarea sa SP344, precum și un excelent nivel al controlului și manevrabilității în toate condițiile de carosabil.

Profilul inovativ al benzii de rulare livrează performanța necesară impusă prin cerințele stricte de omologare UE 3PMSF pentru anvelope de camion de iarnă, precum și cele impuse de însemnul M+S. Canelurile, care sunt mai adânci decât cele ale anvelopei SP344, sunt cheia pentru aceasta, ele sporind flexibilitatea blocurilor benzii de rulare și permițând o mai bună compactare a zăpezii.

Designul canelurilor și frecvența lor au fost proiectate pentru a asigura deopotrivă un nivel redus de uzură, performanțe pe timp de iarnă și un nivel ridicat al aderenței în condiții de carosabil umed.

Dunlop SP346, noua anvelopă pentru direcție

Caracteristicile de uzură proiectate în această anvelopă sunt echivalentul faptului că profilul benzii de rulare este menținut pe toată durata de viață a anvelopei până când aceasta este pregătită să fie recanelată.

Pentru a veni în sprijinul optimizării capabilităților operaționale ale vehiculelor, unde capacitatea mare de încărcare este o cerință importantă, noua anvelopă de direcție, Dunlop SP346, este disponibilă ca versiune High Load în câteva dimensiuni.

VEZI ȘI: Dunlop a lansat o noua gamă de anvelope on-road

Anvelopele de direcție ajută la compensarea creșterii greutății rezultată din încărcarea vehiculului pe puntea față grație echipamentului extra așa cum este solicitat de cerințele Euro VI.

https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button