Burse de transport

După, Olanda și Germania, Uber Freight s-a lansat și în Polonia

Uber Freight s-a lansat în Polonia, a doua cea mai mare piață europeană de transport rutier, și creează panică în rândul principalei burse de transport digitală din această țară.

La aproape doi ani distanță de la debutul pe piața din SUA și la mai puțin de la intrarea pe piața din Europa, Uber Freight s-a lansat în Polonia, devenind al treilea stat european, după Germania și Olada, unde platforma este disponibilă.

După, Olanda și Germania, Uber Freight s-a lansat și în Polonia

Așa cum aminteam și mai sus, piața din Polonia este a doua ca mărime din Europa, iar industria logistică ține angrenați peste 300.000 de oameni.

Uber Freight face legătura între companiile de transport și clienții care au mărfuri de transportat și oferă transparență în ceea ce privește prețul, o plată rapidă, dar și posibilitatea de a rezerva rapid transportul.

Uber Freight oferă acces la o rețea de transportatori verificați și posibilitatea de a verifica situația transportului în timp real.

VEZI ȘI: Hyundai HDC-6 Neptune, un camion electric cu hidrogen și design Art Deco

Uber se bazează pe o rețea globală și o tehnologie testată deja pe diferite piețe și pot conecta fără probleme transportatorii cu clienții care au nevoie de ei. Extinderea în Europa este un pas important pentru compania care și-a propus să facă traficul rutier de mărfuri mai eficient și mai transparent.

În Polonia, Uber este prezent de 5 ani. Prima dată, americanii au introdus platforma de ride-hailing, iar începând din 2016 a fost deschis și un Centru de Excelență.

De asemenea, în luna ianuarie a acestui an, Uber a deschis în Polonia și centrul JUMP care integrează un departament de cercetare și dezvoltare.

Lansarea Uber Freight pe piața poloneză pune în dificultate bursa de mărfuri digitală locală.

Din aceeași categorie...

Back to top button