ȘtiriUtilitare ușoare

Duster Pick-Up poate fi comandat la prețul de 22.546 de euro (TVA inclus)

Dacia a extins gama Duster cu versiunea Pick-Up, dezvoltată în colaborare cu Romturingia, care are o sarcină utilă de 500 kg și un preț de 22.546 de euro (TVA inclus).

Dacia a lansat în România versiunea Duster Pick-Up, un model care poate fi comandat din 22 octombrie 2020, în întreaga rețea comercială Dacia.

Derivată din modelul Duster 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia (lungime de 4.341 mm, lățime de 2.052 mm cu oglinzi, înălțime de 1.678 mm și ampatament de 2.673 mm), versiunea Duster Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1.65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg.

Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționare simplu și practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil.

VEZI ȘI: Opțiuni tot mai convingătoare în segmentul camioanelor electrice

Consumul este deosebit de redus, de numai 5.02 litri/100 km în ciclu urban și de 4.93 litri/100 km în ciclu mixt, ceea ce constituie un avantaj major în utilizare.

Dacia a lansat în România versiunea Duster Pick-Up

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16 inch.

Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard, printre care airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager, ABS cu repartitor electronic al forței de frânare, ESP și funcție anti-patinaj, sistem de asistență la demarajul în rampă, sistem de asistență la coborârea pantei.

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 de euro (TVA inclus).

Din aceeași categorie...

Back to top button