Trailer

Duvenbeck și-a extins flota cu 12 semiremorci Schmitz S.CS MEGA

Până la finalul lui 2021, Schmitz Cargobull va mai livra către Duvenbeck alte 280 de noi semiremorci de acest tip, cu și mai multe comenzi plasate deja pentru 2022.

Duvenbeck și-a extins flota cu 12 semiremorci cu prelată Schmitz S.CS MEGA, pe care le va utiliza în transportul internațional de vehicule agricole.

În cei 16 ani de parteneriat, Duvenbeck și Schmitz Cargobull au lucrat împreună pentru a îmbunătății constant semiremorca cu prelată S.CS MEGA pentru transport de mărfuri vrac.

Duvenbeck și-a extins flota cu 12 semiremorci Schmitz S.CS MEGA

„În timpul crizei economice mondiale din 2008, am lucrat cu Schmitz Cargobull pentru a contribui la îmbunătățirea semiremorcii cu prelată S.CS MEGA”, își amintește Bernd Reining, șeful flotei Duvenbeck.

Eforturile lor combinate au dus la reduceri semnificative de greutate, care au avut un impact pozitiv asupra consumului de combustibil și au contribuit la reducerea emisiilor de carbon.

În plus, furnizorul de servicii logistice a implementat sistemul telematic Schmitz TrailerConnect CTU pe întreaga flotă de semiremorci, compusă din 3.000 de unități, din care aproximativ 2.000 sunt semiremorci cu prelată Schmitz S.CS MEGA.

VEZI ȘI: Intrusion Detection, cea mai sigură remorcă de camion

Compania are clienți de top din industria auto, bunurilor de larg consum, materialelor plastice, iar din 2013 furnizează servicii logistice extinse pentru șapte dintre locațiile europene ale producătorului de vehicule agricole CLAAS.

Această activitate implică în principal furnizarea de servicii logistice de aprovizionare pentru fabrici de producție și diverse divizii de afaceri CLAAS din Germania, Franța și Ungaria.

Numai în Germania, Duvenbeck folosește 80 de camioane în fiecare zi pentru transferul și livrarea directă a produselor din fabricile Harsewinkel, Paderborn, Hamm și Bad Saulgau. De asemenea, transportă mărfuri către și de la Le Mans și Woippy în Franța și Törökszentmiklos în Ungaria.

Din aceeași categorie...

Back to top button