Trailer

eActros este primul camion echipat cu suprastructura frigorifică W.KO COOL cu zero emisii

Mercedes-Benz eActros este primul camion care beneficiază de suprastructura frigorifică W.KO COOL cu zero emisii dezvoltată de Schmitz Cargobull.

Echipată cu agregat de frig Schmitz S.CUe, suprastructura frigorifică detașabilă W.KO COOL de la Schmitz Cargobull, funcționează cu zero emisii și promite să revoluționeze segmentul de distribuție de produse proaspete.

eActros este primul camion echipat cu suprastructura frigorifică W.KO COOL cu zero emisii

În ciuda faptului că suprastructura W.KO COOL nu va produce daune asupra mediului înconjurător, acesta va fi capabil de performanțe de top în materie de răcire/încălzire.

VEZI ȘI: Krone lansează start-up-ul RYTLE pentru livrările de tip „last-mile”

Acum, Schmitz Cargobull împreună cu Mercedes-Benz au lansat un ansamblu complet electric. Constructorul din cadrul grupului Daimler pune la dispoziție camionul electric Mercedes-Benz eActros, iar „Elefantul Albastru” oferă suprastructura frigorifică W.KO COOL cu emisii zero.

„Discuțiile trecute cu privire la interzicerea vehiculelor echipate cu motoare diesel în centrele orașele și creșterea continuă a nevoilor de a utiliza vehicule 100% electrice pentru livrările de tip last-mile scoate la iveală importanța majoră și oportunitățile care pot apărea în sectorul de transport”, a declarat Boris Billich, CSO în cadrul Schmitz Cargobull.

Vehiculul de transport cu emisii zero va fi utilizat de companiile EDEKA și Meyer-Logistik pentru distribuția de marfă proaspătă, în orașele Hamburg și Berlin.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button