BusȘtiri

Echipa de fotbal FC Viitorul are un nou autocar MAN Lion’s Coach C

La sfârșitul anului trecut, MHS Truck & Bus Group, importatorul și distribuitorul mărcii MAN în România, a livrat noul autocar MAN Lion’s Coach C echipei de fotbal FC Viitorul.

La meciurile naționale și internaționale, jucătorii primei echipe a FC Viitorul vor călători la bordul noului autocar MAN Lion’s Coach C. Autocarul a fost produs în prima jumătate a lui 2020, fiind special configurat ținându-se cont de cerințele echipei și dotat cu cele mai noi tehnologii de siguranță, respectiv cele mai noi sisteme de asistență pentru șofer.

Echipa de fotbal FC Viitorul are un nou autocar MAN Lion’s Coach C

„Gheorghe Hagi a fost și este tenace și vizonar în activitatea pe care o desfășoară. Nu întâmplător și prietenia noastră strânsă de peste 20 de ani. Susțin cu incredere și convingere Academia și echipa de fotbal înființate de el acum 12 ani și mă bucur că sunt în continuare partenerul lui principal în furnizarea mijloacelor de transport pentru echipele sale”, a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding.

Autocarul MAN Lion’s Coach C de 13,1 metri lungime cu 2 axe și un total de 57 locuri este pus în mișcare de un motor D2676LOH cu 6 cilindri, care dezvoltă 470 CP, cuplat la o transmisiei automate MAN TipMatic 12.

Exteriorul autocarului este special customizat cu stepa și culorile clubului. Pentru o eficiență maximă a consumului de combustibil, autocarul este echipat cu anvelope Michelin pe ambele axe, inclusiv roțile de rezervă.

Echipa de fotbal FC Viitorul are un nou autocar MAN Lion’s Coach C

La interior, noul autocar este echipat cu scaune din piele și material textil (cu suport pentru reviste, cotieră, suport pentru picioare, priză dublă USB și centură de siguranță în 3 puncte), sistem de aer condiționat Spheros (putere 38kW), precum și sistemul de iluminat, care asigură confortul echipei  în timpul deplasărilor.

De asemenea, autocarul este echipat cu chicinetă, cafetieră, frigider și toaletă, invertor 24V/230V/2700W și rețea integrată de Internet. Alături de confort și eficiență, noul autocar are un standard înalt de siguranță. Acesta este echipat cu ESP, EBA, LGS, ACC și sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor.

Echipa de fotbal FC Viitorul are un nou autocar MAN Lion’s Coach C

Un alt aspect important este confortul șoferului care trebuie să conducă în siguranță echipa la destinație. Acesta se poate bucura de confortul scaunului tip Luxury, încălzit și ventilat, cu sistem lombar, două cotiere și Sire ProActive. Pentru manevrele cu spatele, șoferul este asistat de o camera video. Printre altele, autocarul este echipat cu lumini automate, senzor de ploaie și parbriz încălzit.

VEZI ȘI: Echipa germană de baschet ratiopharm Ulm a ales marca Setra

“Suntem alături de Academia Gheorghe Hagi de peste 10 ani, de când aceasta a fost înființată. Deși anul trecut a fost dificil, ne-am dorit sa ne păstrăm promisiunea față de ei și să le punem la dispoziție un nou autocar MAN, care este utilizat de către prima echipa FC Viitorul.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Cu noul MAN Lion’s Coach C, echipa FC Viitorul se alătură cluburilor de fotbal importante, precum FC Bayern München, Borrusia Dortmund, Barcelona, Hamburg SV, Hannover și Echipa națională de fotbal a Germaniei – „Die Mannschaft”.

Echipa de fotbal FC Viitorul are un nou autocar MAN Lion’s Coach C

„Mulțumesc partenerilor noștri, MHS Holding, pentru sprijinul permanent acordat încă de la începutul proiectului Academiei. Le-am promis atunci că vom deveni cea mai bună academie de fotbal din România, iar astăzi putem să spunem că ne-am onorat promisiunea. Orice detaliu poate face diferența în fotbal, iar confortul sportivilor noștri poate fi un atu important”, a declarant Gheorghe Hagi.

Noul MAN Lion’s Coach este al 3-lea autocar pus la dispoziție de MHS Truck & Bus Group pentru FC Viitorul.

Din aceeași categorie...

Back to top button