Echipa FC Bayern Munchen se deplasează cu un nou autocar MAN Lion’s Coach L

Echipa FC Bayern Munchen se deplasează cu un nou autocar MAN Lion’s Coach L
Lewandowski, Alaba, Müller, Rodriguez, Kimmich, Ribéry, Neuer și Robben, se deplasează la meciurile din Bundesliga într-un nou autocar MAN Lion’s Coach L.

Constructorul bavarez MAN a scris câteva pagini de istorie alături de echipa de fotbal FC Bayern Munchen, iar acum, nemții își consolidează parteneriatul început cu echipa emblematică a orașului Munchen în 2008.

Echipa FC Bayern Munchen se deplasează cu un nou autocar MAN Lion’s Coach L

De la finalul lunii noiembrie, echipa din Munchen se deplasează la meciurile din campionatul Germaniei într-un nou autocar MAN Lion’s Coach L de aproape 14 metri lungime, personalizat în cadrul MAN Bus Modification Center în Plauen.

Autocarul cu trei axe are un motor diesel cu 6 cilindri care respectă normele de poluare Euro 6. Cei 500 de cai putere sunt ținuți în frâu cu o transmisie automată MAN TipMatic cu 12 rapoarte.

Pentru porniri de pe loc cât mai line, autocarul vine cu o funcție denumită Easy Start care promite eficiență chiar și atunci când manevrele sunt executate în rampă.

VEZI ȘI: Un drum expres din Alaska a fost reparat în 4 zile după ce a fost distrus de un cutremur

„Autocarul echipei Bayern Munchen este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune din categoria sa în rândul echipelor de fotbal din Europa. Sperăm ca în perioada următoare, acest autocar să ne poarte în cât mai multe deplasări internaționale. Suntem încântați că MAN a dovedit încă o dată că oferă produse de top”, a declarat Karl-Heinz Rummenigge, președintele grupării din Munchen.

Echipa FC Bayern Munchen se deplasează cu un nou autocar MAN Lion’s Coach L

La interior, jucătorii echipei Bayern Munchen vor găsi o zonă dedicată pentru relaxare, 32 de scaune îmbrăcate în piele cu tetiere inscripționate cu logo echipei care pot fi reglate, patru măsuțe reglabile pe înălțime și o bucătărie amplasată în zona din spate.

Aceasta este echipată complet pentru a asigura bunul mers al deplasărilor echipei. Nemții au pregătit un cuptor cu microunde, 3 frigidere, un automat de cafea și o zonă specială pentru prepararea hranei.

Sistemul de iluminare este LED în culorile clubului din Munchen, iar starlight headliner-ul de pe zona centrală și cele două logo-uri proiectate pe ușile vehiculului oferă o atmosferă care reflectă îndeaproape motto-ul clubului „Mia san Mia”.

Pentru o experiență de călătorie relaxantă, noul autocar al echipei FC Bayenr Munchen este echipat cu TV prin satelit, un server media, 5 monitoare, un sistem audio de înaltă fidelitate, porturi HDMI, porturi USB și rețea Wi-Fi.

Echipa FC Bayern Munchen se deplasează cu un nou autocar MAN Lion’s Coach L

Alături de confort și eficiență, oficialii clubului german au pus un accent special pe siguranță, cumva normal având în vedere „valoarea” pe care o transportă, valoarea lotului fiind cotată la aprox. 300 milioane de euro.

Mai precis, autocarul MAN Lion’s Coach este echipat cu șase camere care scanează împrejurimile vehiculului, împreună cu un număr de sisteme de asistență. Acestea includ sistemul avansat de frânarea de urgență, Lane Guard, programul electronic de stabilitate (ESP), senzori de lumină și ploaie, asistentul de atenție MAN AttentionGuard și sistemul de control al vitezei Adaptive Cruise Control.

În România, echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul – campioană a României din 2016, folosește un autocar MAN Tourliner.

Follow #infotrucker