Bus

Echipa germană de baschet ratiopharm Ulm a ales marca Setra

Echipa germană de baschet ratiopharm Ulm a intrat în sezonul 2021 de Bundesliga cu un nou autocar, un Setra S 531 DT.

Noul autobuz al echipei a fost pregătit special pentru a face față cerințelor clubului de baschet. În primul rând, scaunele autocarului de tip double-decker au fost modificate pentru a oferi un confort sportiv jucătorilor echipei de baschet. De asemenea, acestea au fost echipate cu porturi USB, iar un sistem Wi-Fi oferă internet celor aflați la bord.

Echipa germană de baschet ratiopharm Ulm a ales marca Setra

Autocarul nu este doar un simplu mod de transport, ci și un loc de relaxare și de muncă. Autocarul Setra a fost realizat de Baumeister-Knese, compania care lucrează cu echipa germană de baschet din 2017. Recent, cele două societăți și-au prelungit acordul de colaborare până în 2023.

„Suntem mândri de parteneriatul nostru cu echipa germană de baschet. Nu sunt preocupați doar de a pune într-o lumină plăcută compania, ci și de a oferi un plus de relaxare celor care utilizează produsele noastre”, a declarat directorul Baumeister-Knese. În același timp, Daimler a anunțat că și compania Stewa Touristik GmbH din Rin a achiziționat un double-decker Setra pentru a-l transforma în bistro.

Autocarul are 48 de locuri și a primit o disctinție de 5 stele din partea asociației „Gütegemeinschaft Buskomfort e.V.”. Pe puntea de jos, există 16 scaune din piele, patru mese, o bucătărie specială și spații de lucru pentru personal.

VEZI ȘI: Despre soluțiile electrice Scania și provocările care vin odată cu electrificarea

„În prezent luăm toate măsurile necesare pentru a putea începe anul 2021 cu forță și energie. De asemenea, noul vaccin împortiva coronavirusului crește speranța în ceea ce privește sectorul de turism”, a declarat Peter Stenger, directorul gerneral Stewa Touristik GmbH.

Din aceeași categorie...

Back to top button