Bus

Echipa națională de fotbal a Rusiei călătorește cu un NEOPLAN Cityliner

Echipa națională de fotbal a Rusiei se deplasează la meciuri la bordul unui autocar NEOPLAN Cityliner.

Prima călătorie a echipei la bordul noului autocar NEOPLAN Cityliner a fost la aeroportul internațional Sheremetyevo, înaintea deplasării echipei în Scoția.

Echipa națională de fotbal a Rusiei călătorește cu un NEOPLAN Cityliner

Cu puțin timp înainte, la o ceremonie la Novogorsk, lângă Moscova, Peter Andersson, directorul MAN Truck & Bus Rusia, Nikita Simonyan, primul vicepreședinte al Federației Ruse de Fotbal și fostul jucător Aleksey Smertin au predat simbolic cheia noului autocar.

De asemenea, prezent la predarea oficială a fost antrenorul principal al echipei ruse, Stanislav Cherchesov.

Autocarul echipei este unul cu totul special, iar acest lucru poate fi văzut și la exterior. Panourile sunt accesorizate cu o imagine uriașă cu cinci fotbaliști de top din Rusia. Așa cum era de așteptat, NEOPLAN Cityliner are multe de oferit și la interior, dar și sub capotă.

Motorul Euro VI de 460 de cai putere asigură performanțe ridicate, transportând în același timp jucători la meciurile lor internaționale în deplină siguranță. Transmisia automată MAN TipMatic cu 12 trepte oferă un confort ridicat în timpul deplasărilor și este extrem de ușor de utilizat.

VEZI ȘI: Un șofer de camion ucrainean beat a provocat un accident în Austria

O gamă largă de sisteme de asistență la bord NEOPLAN Cityliner asigură siguranța echipei. Printre acestea se numără programul electronic de stabilitate, controlul tracțiunii, asistarea frânei de urgență și sistemul de menținere a benzii de rulare.

Echipa națională de fotbal a Rusiei călătorește cu un NEOPLAN Cityliner

În vehicul au fost instalate o mulțime de elemente suplimentare pentru ca jucătorii să ajungă nu doar în siguranță, ci și într-un cadru relaxat. Acoperișul din sticlă panoramică care se întinde de la scaunul șoferului pe întreaga lungime a autocarului oferă o bună iluminare naturală a interiorului și creează o senzație de spațiu.

Bucătăria de la interior este echipată cu rezervoare de apă rece și caldă, o mașină automată de băuturi calde și două frigidere mari. Sistemulul multimedia integrat este unul de ultimă generație, iar sistemul controlat prin voce include și un sistem de navigație pentru șofer. Două monitoare cu ecran plat sunt instalate la interior.

Așa cum era de așteptat, cele mai importante lucruri de la interior sunt scaunele extrem de confortabile. Acestea sunt gama Deluxxo cu tapițerie din piele, suport lateral și pentru picioare. Totodată, acestea sunt poziționate la o distanță generoasă pentru a asigura cât mai mult spațiu pentru jucătorii echipei.

Din aceeași categorie...

Back to top button