Echipa națională de hochei pe gheață a Cehiei va călători cu un autobuz Scania Interlink HD

Echipa națională de hochei pe gheață a Cehiei va călători cu un autobuz Scania Interlink HD

Săptămâna aceasta, la Bratislava, Slovacia, se desfășoară Campionatul Mondial de Hochei pe Gheață. Pentru această deplasare, echipa națională a Cehiei a ales noul autobuz Scania Interlink HD.


Ultima dată când Scania a oferit autorităților din Cehia un autobuz pentru deplasările echipei naționale de hochei pe gheață, sportivii au reușit să câștige titlul mondial. Pe scurt, Scania poate fi considerat un semn de bun augur pentru cei care zilele acestea muncesc pe gheața din Bratislva pentru recunoașterea mondială.

În prezent, echipa națională a Cehiei se află pe locul al șaselea în cadrul clasamentului IIHF la nivel mondial, iar ultimele meciuri jucate cu Austria, Germania și Slovacia au fost câștigate fără drept de apel. Altfel spus, echipa Cehiei intră în acest turneu cu moralul ridicat și cu performanțe care merită reeditate.

VEZI ȘI: Boshan Food Co utilizează camioane Scania pentru transportul de alimentele refrigerate

Așa cum era normal, imediat după înmânarea cheilor a existat o ceremonie la care au fost prezenți jucătorii, antrenorul și directorul Scania Central European Region (CER).

„Ne-am tot uitat după un autobuz nou încă de la finalul sezonului trecut. Suntem încântați de parteneriatul cu Scania, mai ales că brand-ul face parte din Grupul Volkswagen, aceeași entitate de care aparține și Skoda”, a declarat unul dintre reprezentanții echipei naționale.

Conform oficialilor, parteneriatul din echipa națională de hochei pe gheață a Cehiei și Scania a fost semnat pe o perioadă îndelungată.

Autobuzul Scania Interlink HD are o lungime de 14.2 metri, poate găzdui 59 de pasageri și include o serie de ecrane de 19 inch. Motorul oferă 450 de cai putere.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.