Frigo

Agregate Carrier Transicold pentru versiunile frigorifice Volta Zero

Producătorul de camioane electrice Volta Trucks a anunțat că a selectat Carrier Transicold ca unic furnizor de echipamente frigorifice pentru modelul de 16 tone Volta Zero.

Acordul urmează un proiect în care inginerii Carrier Transicold au lucrat îndeaproape cu echipa de dezvoltare a Volta Trucks pentru a integra sistemul electric de refrigerare Iceland și tehnologia PowerBox pe noul model Volta Zero.

Agregate Carrier Transicold pentru versiunile frigorifice Volta Zero

”Selectarea Carrier Transicold ca furnizor pentru Volta Zero a fost logică, având în vedere strategia noastră de a lucra doar cu parteneri de top la nivel global. Carrier Transicold oferă cele mai bune soluții de refrigerare fără motor, iar agregatele Iceland se integrează perfect cu sistemele noastre de propulsie și control”, a declarat Ian Collins, Chief Product Officer al Volta Trucks.

VEZI ȘI: Viitorul camion electric MAN va putea parcurge zilnic până la 800 km

Agregatul Iceland eCool este un sistem de capacitate înaltă, iar PowerBox funcționează ca o priză de putere electronică. PowerBox preia energie de la sistemul de propulsie al lui Volta Zero și o convertește în curent alternativ la 400V și 50Hz, necesar pentru operarea agregatului Iceland. Principalele avantaje ale sistemului Carrier Transicold sunt randamentul de peste 95% și funcționarea silențioasă.

Ca parte a acordului, clienții de versiuni frigorifice Volta Zero pot folosi rețeaua de service europeană și serviciul de asistență mobilă Carrier pentru suport after-sales.

Din aceeași categorie...

Back to top button