Top NewsTransport 4.0

ECR și Krone vor dezvolta servicii personalizate de management al flotei

Producătorul german de remorci Krone și ECR (Efficient-Consumer-Response) au semnat un parteneriat strategic pentru dezvoltarea comună de servicii personalizate de management al flotei.

Fundamentul cooperării îl reprezintă provocările în continuă creștere cu care se confruntă industria logistică și participanții săi pe piață. Nu numai de la izbucnirea pandemiei, operatorii de flote s-au pregătit pentru o volatilitate tot mai mare a piețelor.

ECR și Krone vor dezvolta servicii personalizate de management al flotei

Astfel, multe flote se extind în mod situațional și se bazează adesea pe tipuri de vehicule ale diferiților producători, precum și pe parteneri cu diferite concepte de finanțare și proprietate (cumpărare, leasing sau închiriere).

Complexitatea managementului flotei crește în același ritm. În acest context, Krone și ECR au convenit asupra unei cooperări strategice și oferă acum furnizorilor de servicii logistice și transportatorilor soluții complete personalizate pentru gestionarea flotelor de remorci.

„În calitate de specialist în externalizare cu servicii complete pentru operatorii de flote, una dintre competențele noastre de bază este în domeniul digitalizării proceselor de afaceri legate de flote. Această abordare Logistics 4.0 va continua să crească puternic în importanță, în special pe fundalul digitalizării în creștere și al utilizării consecvente a inteligenței artificiale”, spune Fred Schäfer, managing partner al ECR.

VEZI ȘI: Piața de remorci vest-europeană continuă recuperarea după criza COVID

„Lucrăm cu mare succes cu ECR de mulți ani, atât în zona procesării în garanție, cât și cu produsele noastre Full Service („Fair Care”) și de închiriere („Krone Fleet”). Acum putem oferi furnizori de servicii logistice și transportatorilor un pachet general de înaltă calitate și să le facă accesibil potențialul rețelelor digitale pentru gestionarea individuală a flotei personalizate”, spun Ralf Faust, managing director al Krone, și Kim Raun, managing director al Krone Fleet.

ECR a fost activ cu succes ca partener de servicii externalizate pentru flote mari fiind o interfață între acestea, producătorii de echipamente și partenerii de service în gestionarea reparațiilor, întreținerii și managementului anvelopelor de peste 20 de ani.

De mai bine de un deceniu, compania de închiriere de vehicule comerciale Daimler CharterWay este una dintre flotele pe care ECR le-a susținut în probleme de management al anvelopelor și mobilitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button