Companii de transport

Eddie Stobart a plasat o comandă record de 2.250 de camioane Scania

Eddie Stobart, liderul pieței britanice de transport, își consolidează parteneriatul cu Scania printr-o comandă record de 2.250 de camioane.

Filiala Scania din Marea Britanie a primit o comandă record de 2.250 de camioane din partea Consortium Purchasing, o companie condusă de William Stobart, președinte executiv al GreenWhiteStar Acquisitions, care deține compania Eddie Stobart, The Pallet Network, iForce etc. și Allan Jenkinson, proprietarul A. W. Jenkinson Forest Products.

Eddie Stobart a plasat o comandă record de 2.250 de camioane Scania

Conform producătorului suedez din Södertälje, aceasta este cea mai mare comandă europeană de camioane civile primită până în prezent.

Comanda este un mix de autotractoare și autoșasiuri din seriile P, G, R și S, și va fi onorată de Scania Haydock Commercial Vehicles și Graham Commercials în următorii doi ani. Peste 1.000 de unități sunt destinate lui Eddie Stobart, restul fiind împărțite între AW Jenkinson Forest Products și al treilea membru al consorțiului WS Transportation.

Toate camioanele vor fi furnizate cu contracte complete de reparație și mentenanță, cu toate lucrările efectuate în cadrul rețelei de servicii Scania din Marea Britanie și vor rămâne în funcțiune până la trei ani, în funcție de tipul de operare.

”Suntem absolut încântați că am plasat această comandă la Scania, mai ales în perioade atât de provocatoare și incerte”, spune William Stobart.

VEZI ȘI: Scania livrează alte șapte camioane hibride cu pantograf în Germania

”Cea mai recentă generație de camioane Scania – pe care o operăm de trei ani – continuă lunga tradiție de servicii excelente, fiabilitate și performanțe bune de combustibil pe care le-am așteptat de la marcă”, a mai spus William Stobart.

Este pentru a șasea oară când Eddie Stobart Limited și companiile asociate au plasat o comandă majoră la Scania, primele două fiind pentru 1.000 de camioane în 2010 și 2012, 1.500 de camioane în 2014 și peste 2.000 de camioane în 2016, urmate de 2.100 de unități în 2018.

Din aceeași categorie...

Back to top button