Companii de transport

Eddie Stobart are o academie de instruire profesională proprie

Eddie Stobart și-a deschis o academie de instruire profesională pentru pregătirea întregului său personal, dar și pregătirea personalului extern.

Compania britanică de transport, care recent a intrat și pe piața din România, și-a deschis academie de instruire profesională la sediul său din Appleton în 2015, acolo unde își pregătește angajați în conducerea camionului, legislație în domeniul transporturilor, depozitare și operaționalitate, respectiv management.

Eddie Stobart are o academie de instruire profesională proprie

Noutatea o reprezintă faptul că începând cu septembrie 2017, operatorii de transport externi pot contra cost să-și instruiască personalul în cadrul academiei.

Eddie Stobart a declarat că a decis să se deschidă mai mult industriei de transport datorită creșterii cererii clienților de a face acest lucru, precum și pentru protejarea acest sector pe viitor.

Stobart acoperă costul de instruire pentru proprii angajați și oferă o reducere de 25% partenerilor, anunță Motor Transport.

VEZI ȘI: Franța nu renunță la ecotaxa pentru vehicule comerciale grele

În ultimele șase luni, Stobart și-a mărit personalul de instruire cu 25%, anticipând o creștere a numărului de persoane ce au nevoie de instruire.

Cursurile de pregătire sunt acreditate de mai multe organizații, inclusiv TfL, Autoritatea de Calificări Scoțiană și Asociația Producătorilor și Importatorilor de Stivuitoare.

În primele 6 luni ale lui 2017, Stobart a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri și a câștigurilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button