Companii de transport

Eddie Stobart a deschis a doua academie internă de pregătire a șoferilor

Grație succesului înregistrat anul trecut de prima academie internă de pregătire a șoferilor de camion, Eddie Stobart a mai deschis un centru similar în Midlands.

Liderul pieței de transport și logistică din Marea Britanie a anunțat deschiderea celei de-a doua academii interne de pregătire a șoferilor de camion, care se ridică la cele mai înalte standarde, situată în Crick (lângă Rugby), Northamptonshire.

Eddie Stobart a deschis a doua academie internă de pregătire a șoferilor

Cursurile de instruire din cadrul noii academii vor fi oferite de o echipă de formatori și instructori de înaltă calificare, specializați în CPC, SAFED, ALLMI, FORS, CLOCS (SUD-TFL) și ADR.

Cu ocazia inaugurării noului centru, compania oferă o reducere de 20% pentru cursurile de licențiere Cat C și cele Cat C și C+E, precum și 10% pentru o serie de cursuri de pregătire a șoferilor mai complexe rezervate în luna ianuarie.

Oferta este vlabilă până la data de 14 februarie pentru cursurile rezervate la noua academie.

Inaugurearea celei de-a doua academii interne de pregătire a șoferilor este cea mai recentă acțiune dintr-o serie de inițiative de instruire a celor de la Eddie Stobart, ce au drept scop ridicarea standardelor și redefinirea benchmark-ului în industria de transport.

VEZI ȘI: SafeFleet – Cum poți avea control asupra noilor obligații fiscale din UE (P)

De altfel, compania britanică consideră că formarea profesională ar trebui să rămână o prioritate maximă pentru orice companie din industrie.

Deschis în septembrie 2017, primul centru de instruire al gigantului britanic din industria de transport și logistică a fost bine primit de sector, iar înscrierile la cursurile de formare a șoferilor de camion au crescut cu 200% în urma promovării în presă și social media.

Din aceeași categorie...

Back to top button