Companii de transportȘtiri

Eddie Stobart „a spart banca” pentru 2.000 de Scania

Compania de transport britanică Eddie Stobart Limited, alături de companiile asociate, va cumpăra 2.000 de camioane Scania noi, aceasta fiind cea mai mare comandă primită vreodată de un producător de camioane în Europa.

Cele 2.000 de camioane vor fi livrate c[tre Eddie Stobart Limited pe parcursul a doi ani, începând cu martie 2016, în cadrul contractului Scania implicând mai mulți dealeri din Marea Britanie, atât pentru livrarea vehiculelor cât și pentru reparație și mentenanță.

Este pentru a patra oară când compania de transport britanică Eddie Stobart Limited și asociații acesteia plasează o comandă majoră către Scania în Marea Britanie, prima dintre ele fiind de 1.000 de camioane în 2010 și 2012, urmate de 1.500 de unități în 2014.

Eddie Stobart "a spart banca" pentru 2.000 de Scania

Reparația și mentenanța inclusă
Majoritatea vehiculelor din cadrul acestei comenzi au la bază un contract de închiriere pe 36 de luni, ce cuprinde licența fondului rutier și toate operațiunile de reparație și mentenanță. Comanda include camioane Scania Seria G și Seria R, toate cu cabine Highline, și puteri ale motoarelor de 410 CP și 450 CP.

[pullquote align=”full” cite=”Claes Jacobsson, Managing Director al Scania Marea Britanie” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]În mod natural suntem încântați că relația de lungă stabilită între companiile noastre nu numai că a înflorit, dar continuă să crească. Suntem foarte încrezători în onorarea acestei ultime comenzi și furnizarea suportului de servicii necesar la nivel național.[/pullquote]

O rețea de service puternică
Scania este un furnizor major pe piața din Marea Britanie de camioane, autocare, autobuze și motoare pentru aplicații industriale și maritime. În mod natural, compania suedeză furnizează o gamă largă de servicii complementare și auxiliare de suport pentru produsele și clienții săi, prin intermediul celor 90 de centre din rețeaua locală (Marea Britanie) de service.

VEZI ȘI: Volkswagen neagă zvonurile cu privire la vânzarea MAN și Scania

[pullquote align=”full” cite=”William Stobart, Executive Chairman al Eddie Stobart Limited” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Scania a jucat un rol major în cadrul flotei noastre de vehicule și suntem în mod natural foarte mulțumiți de a fi încă o dată alături de această marcă. Am fost impresionați de economia în operare și performanțele camioanelor Scania cu motoare SCR Euro VI de 410 CP și 450 CP. Acești factori, alături de nivelul de consistență al serviciilor de mentenanță și reparație oferite de Scania prin intermediul rețelei sale, reprezintă motivul din spatele deciziei noastre de a achiziționa camioane Scania.[/pullquote]

În 2015, Scania a avut în Marea Britanie o cotă de piață pe segmentul camioanelor de 19.5% și un procent combinat de 7% pe segmentul de autocare și autobuze.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button