Camioane

Volvo Trucks a lansat ediția limitată Volvo Ocean Race 2017-2018

Seria FH de la Volvo Trucks este disponibilă într-o nouă versiune exclusivă, inspirată de celebra competiţie de yachturi Volvo Ocean Race.

Noua ediția limitată Volvo Ocean Race disponibilă spre vânzare într-un număr limitat de unități, combină nivelul excepțional de confort și echipare cu un design unic. Desigur, clienții care doresc să sporească şi mai mult siguranța și performanțele, pot opta pentru pachete opționale suplimentare.

Volvo Trucks a lansat ediția limitată Volvo Ocean Race 2017-2018

Conform celor de la Volvo Trucks, ediția asta limitată Volvo Ocean Race se caracterizează prin toate valorile pe care le întruchipează cursa de ambarcațiuni cu pânze.

În configurarea elementelor specifice acestui model, designerii Volvo și-au bazat limbajul pe caracteristicile rutei Volvo Ocean Race, exprimate prin hărți, locuri și modele marine. Astfel, la exterior, conexiunile camionului cu Volvo Ocean Race sunt subliniate prin utilizarea unor colorit expresiv.

Numele Volvo Ocean Race este clar afișat atât în locul numelui Globetrotter, cât și pe o emblemă de pe ambele laterale ale cabinei. În completare față de paleta clasică de culori a gamei Volvo, sunt disponibile două nuanțe metalizate – un nisipiu cald (Shimmering Gold) și un albastru de gheață (Cool Breeze Metallic).

Motivele unitare de culoare și design își găsesc ecoul și în interior. Acesta combină confortul premium cu materialele de înaltă calitate și cu atenția la detalii. Treapta de acces, mânerele de susținere, panourile ușilor, covorașele, volanul, compartimentele de depozitare și elementele textile, toate au fost proiectate în conexiune cu marea și navigația.

VEZI ȘI: Aplicația DriveSafe ajută șoferii să fie mai siguri la volan

Scaunul șoferului, identic cu cel al lui Volvo FH Performance Edition, este îmbrăcat în piele naturală de culoarea nisipului cu accente albastre și cusături roșii discrete. Pe spătarul scaunului este stilizată o hartă care indică porturile de start și de sosire pentru ediția din acest an a cursei Volvo Ocean Race. Aceeași hartă se regăsește pe perdele.

Ediția limitată Volvo Ocean Race este disponibilă cu o ofertă de două pachete opționale.

Pachetul Performance oferă clienților posibilitatea de a alege echiparea modelul Volvo FH cu propulsorul 13 litri de 500 CP sau 540 CP și cutia de viteze Volvo I-Shift Dual Clutch.

Pachetul Safety disponibil atât pe Volvo FH cât și pe Volvo FH16, include elemente precum alarma, cutie de valori care poate fi incuiată, sistem de asistență la schimbarea benzii de circulație, sistem de alertare a șoferului și Adaptive Cruise Control cu frânare automată, ferestre laterale laminate, întrerupător de contact telecomandat, centuri de siguranță roșii.

Ediția limitată Volvo Ocean Race este disponibilă atât pentru Volvo FH cât și pentru Volvo FH16 cu cabină Globetrotter sau Globetrotter XL şi într-o gamă largă de puteri ale motorului. La fel ca și versiunea specială Volvo FH Performance Edition, această ediție limitată nu vine echipată standard cu suspensia față independentă brevetată de Volvo. Pentru o experiență unică a condusului, dar și pentru un plus de siguranță vă recomandăm s-o comandați, evident, dacă această ediției specială permite.

Va fi produsă într-un număr redus, pentru o perioadă scurtă de timp, iar vânzările au început deja.

Ambele versiuni de modele face parte din campania de vanzări Globetrotter Club 2017 disponibilă și în România.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button