Ediția specială T 01 Racing a intrat în flota de camioane rulate Renault Trucks

T 01 Racing a intrat în flota de camioane rulate Renault Trucks
Ediția specială T 01 Racing cu propulsor de 13 litri și 480 CP a intrat în flota de camioane rulate a producătorului francez Renault Trucks.

Renault Trucks a anunțat intrarea în flota de camioane rulate a propulsorului de 13 litri și 480 CP, prin lansarea unei ediții speciale T 01 Racing, a cărui design este inspirat din motorsport și realizat de Halle du Design.

Ediția specială T 01 Racing a intrat în flota de camioane rulate Renault Trucks

Renault Trucks T 01 Racing propune o cabină vopsită în mai multe culori: fundal alb cu elemente negre, roșii și galbene. Interiorul farurilor este și el vopsit în roșu, iar tot la nivelul cabinei apar și o serie de elemente grafice folosite de Renault Sport.

Aceleași nuanțe au fost utilizate de Halle du Design și la interior pe anumite accesorii și elemente. Tot pentru interior, francezii au pregătit câteva componente din fibră de carbon, un sistem de iluminare cu LED și un claxon special.

Transformarea cabinelor este realizată în cadrul Used Trucks Factory, o unitate dedicată modificărilor camioanelor rulate localizată în centrul industrial din Bourg-en-Bresse.

VEZI ȘI: Noul Volvo FMX vine cu sarcini utile crescute și o nouă cabină

Renault Trucks T 01 Racing este un camon uzat, special ales și transformat de specialiștii din cadrul rețelei Renault Trucks în conformitate cu standardele generale ale producătorului folosind piese originale.

Camionul special are o garanție de 12 luni sau 120.000 de kilometri oferită de producător.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.