Camioane

Ediție limitată Svempa Frost & Fire pentru camioane Scania V8

În vara anului trecut, Scania a cumpărat drepturile de folosire ale mărcii de tuning Svempas, iar primul rezultat al colaborării este ediția limitată Svempa Frost and Fire pentru camioane V8.

Scania a anunțat că lansează două serii limitate de camioane Svempa, denumite Frost și Fire, care vor fi produse în doar 100 de unități. Camioanele, echipate doar cu motoare V8, vor fi personalizate la atelierul Svempa din Suedia.

Ediție limitată Svempa Frost & Fire pentru camioane Scania V8

Ediția specială este inspirată de modelul Frostfire, lansat de Svempa cu puțin timp înainte să cedeze drepturile de utilizare ale mărcii către Scania. Acum, echipa Svempa lucrează sub coordonarea Scania și a trecut de la producția de modele unicat la serii mici.

VEZI ȘI: Cum arată interiorul cabinei Scania CS23, mai lungă cu 27 de centimetri

Noile camioane vor avea o serie de elemente diferite de modelele de serie, precum jantele, eșapamentul, tapițeria de piele, volanul, panourile ușilor, mânerele ușilor și multe altele. În ce privește culoarea, Frost vine în nuanța albastru deschis. Scania nu a prezentat imagini și cu versiunea Fire, precizând doar că ea va avea culoarea portocalie.

Primele camioane vor fi prezentate publicului larg la mijlocul lunii mai, în timpul expoziției Transpotec din Italia. Tot atunci va începe oficial și primirea comenzilor pentru aceste modele, pentru toate piețele europene.

Din aceeași categorie...

Back to top button