Dakar RallySportȘtiri

Eduard Nikolaev a câștigat a 5-a etapă din Dakar 2016

După ce în primele etape din Dakar Rally 2016, piloții echipei Kamaz Master Team nu au arătat nimic din forma care i-a consacrat în edițiile precedente, cea de-a cincea etapă a rally-raid-ului avea să aducă, cu greu, prima victorie pentru ruși.

După o luptă strânsă cu pilotul ceh Martin Kolomy (Tatra / Buggyra), pilotul rus Eduard Nikolaev la volanului Kamaz-ului cu numărul 502 a reușit să câștigat cea de-a cincea etapă a celei de a 38-a ediții Dakar Rally.

Profitând de problemele tehnice ale lui Villagra și de ritmul scăzut al camioanelor MAN ale echipei EVM Rally Team, Eduard Nikolaev a făcut diferența în ultima parte a traseului. Pe ultimii 50 de kilometri, Nikolaev a mărit ritmul astfel că, la al șaselea punct intermediar de pe traseu acesta a fost înregistrat cu cel mai bun timp.

Eduard Nikolaev a câștigat a 5-a etapă din Dakar 2016

Astfel, Eduard Nikolaev și-a trecut în palmares cea de-a opta victorie de etapă din istoria participarilor sale în cadrul Dakar Rally.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button