Eduard Nikolaev, principalul favoritul la câștigarea Dakar 2020

Eduard Nikolaev, principalul favoritul la câștigarea Dakar 2020
Dakar 2020 se apropie de start, iar fanii celei mai dure competiții de rally raid din lume speră să aibă parte de spectacol la categoria camioanelor.

În cele nouă participări de până acum, Eduard Nikolaev a reușit să își adjudece titlul de patru ori, iar în 2020 țarul rus speră să câștige din nou. Dar anul acesta, liderul echipei Kamaz va avea de înfruntat concurenți și mai bine pregătiți.

Eduard Nikolaev, principalul favoritul la câștigarea Dakar 2020

Echipa Team De Rooy are un candidat pentru titlul din Dakar 2020, dar și cehii Ales Loprais, Martin Macik și Martin Soltys sunt adversari de top pentru Nikolaev. Mai mult decât atât, printre favoriți se află și pilotul din Belarus Siarhei Viazovich.

Echipa Kamaz este cea care trebuie învinsă. În cele 23 de participări, piloții care au mers pe un Kamaz au terminat pe primul loc de 16 ori și au câștigat 143 de probe speciale.

Eduard Nikolaev este cel care duce la un nou nivel succesul celor de la Kamaz, iar anul acesta speră să facă din nou o figură bună și să câștige un nou titlu.

VEZI ȘI: 351 de vehicule, din care 47 de camioane vor lua startul în Dakar 2020

Raliul Dakar 2020 din Arabia Saudită se va întinde pe 7.500 de kilometri, dintre care 5.000 de kilometri vor fi trecuți în dreptul probelor speciale. În plus, pentru prima dată în istoria competiției, peste 75% din distanță va fi parcursă pe nisip.

Raliul Dakar 2020 se va desfășura în premieră în Arabia Saudită.

Follow #infotrucker