Bus

Educație financiară la bordul unui NEOPLAN Skyliner special personalizat

Deși în România educația financiară nu se învață nici la școală și nici acasă, asta nu înseamnă că alte state nu oferă programe speciale pentru populație.

Spre exemplu, proiectul FLip2Go inițiat de Erste Bank în Austria are mare succes, iar MAN este unul dintre partenerii acestuia.

Educație financiară la bordul unui NEOPLAN Skyliner special personalizat

Pentru a lua parte la proiectul de educație financiară FLip2Go, divizia Bus Modification Center a celor de la MAN a echipat un autocar NEOPLAN Skyliner cu o mulțime de echipament digital, astfel încât să devină o sală de curs pe roți.

Imediat ce pășești în acest NEOPLAN Skyliner te vei trezi într-o lume digitală. Culorile închise au fost îmbinate perfect cu o serie de sisteme sofisticate de iluminat ambiental. Totul pare din viitor. Pentru că proiectul se adresează în special copiilor, MAN vine și cu resurse speciale pentru aceștia.

„Deși este un autocar de top cu echipamente de top, consider că noile console multimedia cu ecrane generoase îi vor atrage pe cei mici”, a declarat Heinz Kies, directorul departamentului de vânzări din cadrul Bus Modification Center din Plauen.

În cadrul proiectului, cei mici sunt instruiți despre cum să administreze finanțele și despre cum să își îmbunătățească capacitățile în materie de educație financiară.

VEZI ȘI: Noul Fiat Ducato vine cu noi motorizări și transmisie automată cu nouă trepte

Stația „World Trip”, de exemplu, este o călătorie virtuală, permițând jucătorilor să vadă ce efecte pot avea deciziile consumatorilor într-o lume globalizată, iar „Job-O-Mat” arată legătura dintre oportunitățile de formare și câștigurile salariale.

Cabinele separate de jocuri de pe punțile superioare și inferioare sunt echipate cu PC-uri de înaltă performanță. Copiii și tinerii pot juca și rezolva diverse sarcini pe ecranele tactile încorporate în mesele din oțel inoxidabil.

În plus față de cabinele clasice de jocuri, puntea inferioară a autocarului are o stație accesibilă utilizatorilor de scaune cu rotile. Conform oficialilor, până la 32 de jucători pot completa simultan proiectul de 100 de minute.

Din aceeași categorie...

Back to top button