AnvelopeTop News

Einride și Bridgestone vor dezvolta soluții pentru camioane electrice și autonome în Statele Unite

Einride și Bridgestone vor dezvolta împreună soluții inovatoare și durabile de mobilitate pentru camioane electrice și autonome de Clasa 8 pe piața din Statele Unite.

Colaborarea va permite producătorului suedez de camioane electrice și autonome Einride să colecteze date noi referitoare la siguranță și eficiență de la anvelopele inteligente Bridgestone, în timp ce producătorul de anvelope își va integra tehnologiile avansate de mobilitate la bordul camioanelor Einride.

Einride și Bridgestone vor dezvolta soluții pentru camioane electrice și autonome în Statele Unite

Ca parte a acordului, Bridgestone va deveni un partener oficial de lansare în SUA al Einride și furnizorul exclusiv de anvelope pentru Einride pe piața americană.

„Parteneriatul cu Bridgestone este excelent pentru noi, atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere tehnic. Avem un plan de afaceri ambițios pentru transportul electric și autonom din Statele Unite, precum și planuri inovatoare de îmbunătățire a capacităților noastre prin utilizarea tehnologiei anvelopelor inteligente și a informațiilor oferite de datele telematice ale acestora, a spus Niklas Reinedahl, director general, Einride North America.

VEZI ȘI: Scania introduce o noua punte tandem cu reductor simplu și a doua axă liftantă

La rândul său, Einride va furniza camioane electrice conectate și servicii digitale pe baza de abonament către Bridgestone pentru rețeaua logistică de transport din SUA, cu scopul de a electrifica majoritatea nevoilor de transport terestru ale Bridgestone până în 2025.

„Suntem foarte entuziasmați de acest parteneriat și de oportunitatea de a accelera obiectivul nostru comun de a crea soluții inovatoare pentru flote în timp ce avansăm transformarea Bridgestone într-o companie de soluții durabile”, a declarat Nizar Trigui, director tehnologic și președinte al Grupului, Bridgestone America.

Din aceeași categorie...

Back to top button